Τραγωδία στα Χανιά: Αυτοκτόνησε 18χρονος μαθητής
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας του νεαρού άνδρα, με τους γονείς του να βρίσκονται σε κατάσταση κλονισμού.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας του νεαρού άνδρα, με τους γονείς του να βρίσκονται σε κατάσταση κλονισμού.
Τραγωδία στα Χανιά! Νωρίς το πρωί ένας 18χρονος μαθητής έδωσε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Χαλέπας και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί αλλά και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία.
Πρόκειται για μαθητή λυκείου, ο οποίος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας του νεαρού άνδρα, με τους γονείς του να βρίσκονται σε κατάσταση κλονισμού. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο τραγικός αυτόχειρας άφησε κάποιο σημείωμα προς τους οικείους του.
ολες οι ειδησεις
- Πτήσεις και καθυστερήσεις: Τα 5 πιο αγχωτικά ευρωπαϊκά δρομολόγια για τους επιβάτες
- Η Ζωή στο Ναύπλιο το 1828: Μια Ελλάδα που δεν έχετε ξαναδεί (Βίντεο)
- Ρώσος κασκαντέρ προσπάθησε να μεταφέρει ελικόπτερο με αγροτικό – Κατέληξαν και τα δύο στο έδαφος (Βίντεο)
- 12ο The Greek Film Festival in Berlin – Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr