Trash art ξανά στο «Bios»
Έχουν περάσει εννέα χρόνια από τον τελευταίο μαραθώνιο δημιουργίας και ανακύκλωσης και να που στο «Bios» στήνεται ξανά εργαστήρι trash art, με πρωτοβουλία του περιοδικού «Ozon».
Έχουν περάσει εννέα χρόνια από τον τελευταίο μαραθώνιο δημιουργίας και ανακύκλωσης και να που στο «Bios» στήνεται ξανά εργαστήρι trash art, με πρωτοβουλία του περιοδικού «Ozon».
Έχουν περάσει εννέα χρόνια από τον τελευταίο μαραθώνιο δημιουργίας και ανακύκλωσης και να που στο «Bios» στήνεται ξανά εργαστήρι trash art, με πρωτοβουλία του περιοδικού «Ozon». Αυτό το σαββατοκύριακο 9-10/6 τριάντα δημιουργοί από διαφορετικά πεδία (εικαστικά, σχέδιο μόδας, κόσμημα, αρχιτεκτονική, περφόρμανς, ντιζάιν) θα ανακυκλώνουν μπροστά στα μάτια μας παλιά και άχρηστα αντικείμενα δημιουργώντας έργα τέχνης που θα διατίθενται στο κοινό σε τιμές από € 0,50 μέχρι € 150. Κάθε βράδυ μετά τις 9 μ.μ. θα γίνονται και πάρτι, ενώ την Κυριακή μπορείτε να έρθετε στο χώρο με τους τετράποδους φίλους σας.
πηγή: athinorama.gr
ολες οι ειδησεις
- Μπορεί μία εξέταση αίματος να διαγνώσει έγκαιρα διάφορες μορφές καρκίνου;
- Ηράκλειο: Λήστεψε επιχείρηση με κατσαβίδι, άρπαξε 300 ευρώ και συνελήφθη λίγο αργότερα
- ΟΗΕ: Προβλέπει άνοδο θερμοκρασίας έως και 1,8 βαθμούς ακόμη και στο πιο αισιόδοξο σενάριο
- Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε 29χρονο για να του πάρουν το πατίνι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr