Δημοσίευση:

Τρεις συλλήψεις για κατοχή 3 κιλών κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνηση

Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης 1.250 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα.

Επιμέλεια: Νίκος Αλέπης
Δημοσίευση:
Τρεις συλλήψεις για κατοχή 3 κιλών κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνηση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
Επιμέλεια: Νίκος Αλέπης

Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης 1.250 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα.

Τρία άτομα, ηλικίας 36, 30 και 28 ετών, συνελήφθησαν την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 σε περιοχή της Αττικής για κατοχή κοκαΐνης με σκοπό τη διακίνηση. Ο 30χρονος κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων, καθώς στην προσπάθειά του να διαφύγει απώθησε αστυνομικό,

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τους δύο από τους τρεις μέσα σε αυτοκίνητο. Μόλις ο 30χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, βγήκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει. Όταν τελικά ακινητοποιήθηκε, έσπρωξε με δύναμη έναν από τους αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη.

Πάνω του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 290 γραμμαρίων, τις οποίες, σύμφωνα με την αστυνομία, κατείχε και για λογαριασμό των δύο άλλων συλληφθέντων.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν επίσης 1.250 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα.

Οι τρεις συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορα αδικήματα, έχοντας κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για εγκληματική οργάνωση, απειλή, σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Σε δύο από αυτούς είχαν επιβληθεί και περιοριστικοί όροι.

Οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.