Δημοσίευση: ’

Τρίπολη: Επίσχεση εργασίας σε βρεφονηπιακό σταθμό

Επίσχεση εργασίας πραγματοποίησαν για δεύτερη ημέρα οι εργαζόμενοι στον βρεφονηπιακό σταθμό του Βοσυνιώτειου ιδρύματος στην Τρίπολη.

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Επίσχεση εργασίας πραγματοποίησαν για δεύτερη ημέρα οι εργαζόμενοι στον βρεφονηπιακό σταθμό του Βοσυνιώτειου ιδρύματος στην Τρίπολη.

Επίσχεση εργασίας πραγματοποίησαν για δεύτερη ημέρα οι εργαζόμενοι στον βρεφονηπιακό σταθμό του Βοσυνιώτειου ιδρύματος στην Τρίπολη, αφού οι εννέα εργαζόμενοι του σταθμού είναι απλήρωτοι από τον περασμένο Νοέμβριο και, όπως τονίζουν, έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής.

Στον βρεφονηπιακό σταθμό φιλοξενούνται 50 παιδιά, ενώ το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στηρίζει την κινητοποίηση.

Ο σταθμός διοικείται από συμβούλιο που ορίζει ο δήμος Τρίπολης, χωρίς όμως δικαίωμα επιχορήγησης με αποτέλεσμα τα πενιχρά έσοδα του ιδρύματος να μην επαρκούν να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.