Τροχαίο με παράσυρση στη Λάρισα – Στο νοσοκομείο 5χρονο παιδί
Το παιδί διακομίσθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.
Το παιδί διακομίσθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.
Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση 5χρονου παιδιού έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (24/12) στην οδό Φαρσάλων, στο ύψος του στρατοπέδου Μπουγά, στη Λάρισα.
Το αυτοκίνητο στη Λάρισα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε τον ανήλικο, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr το παιδί διακομίσθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, με αποτέλεσμα να εξετάζεται για προληπτικούς λόγους.
ολες οι ειδησεις
- Το “τεφλόν” Μητσοτάκη γρατζουνιέται: ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές και… Λαζαρίδης – Δείτε το βίντεο
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε – Θα δώσουν λόγο στα ποινικά δικαστήρια»
- Τέλος οι διακοπές Πάσχα: Πότε ανοίγουν φροντιστήρια και Κέντρα Ξένων Γλωσσών
- Μπεγκόνια Γκόμεθ: Η σύζυγος του Πέδρο Σάντσεθ κατηγορείται για διαφθορά
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr