Τσίπρας: Να αναγνωρίσει άμεσα την Παλαιστίνη η Ελλάδα – Δεν μας αξίζει μια τέτοια ντροπή
Νέα αιχμηρή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.
Νέα αιχμηρή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.
«Με ευθύνη της κυβέρνησης, παρότι η χώρα μας είναι μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όχι μόνο αρνείται να συμμετάσχει σε αυτήν τη συντονισμένη αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους, αλλά επιπλέον στέκεται με τις χώρες που μπλοκάρουν την επιβολή ευρωπαϊκών κυρώσεων στην Κυβέρνηση Νετανιάχου», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Facebook.
«Δεν μας αξίζει μια τέτοια ντροπή», αναφέρει ο ο πρώην πρωθυπουργός και καλεί την κυβέρνηση να αναγνωρίσει άμεσα το παλαιστινιακό κράτος και να στηρίξει την επιβολή κυρώσεων στην κυβέρνηση Νετανιάχου.
Η Ελλάδα «Πρέπει να σταθεί με τους Παλαιστίνιους και Ισραηλινούς που αγωνίζονται καθημερινά με κίνδυνο της ζωής τους, για ειρήνη, τερματισμό της ανθρωπιστικής καταστροφής και λιμοκτονίας στη Γάζα, επιστροφή των ομήρων και λύση δύο κρατών στη βάση των Αποφάσεων του ΟΗΕ», καταλήγει στην παρέμβασή του ο Αλέξης Τσίπρας.
Ολόκληρη η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού:
ολες οι ειδησεις
- Ολυμπιακός: Ολονύχτιο ερυθρόλευκο πάρτι στον Πειραιά και σε ολόκληρη τη χώρα (Φωτό & Βίντεο)
- Γωγώ Μαστροκώστα: Ο Χάρης Σιανίδης την αποχαιρετά με μια σπαρακτική ανάρτηση – «Μου είχες πει ότι δε θα με αφήσεις ποτέ»
- AEK: «Δύναμη και κουράγιο Τραϊανέ, η ψυχή όλης της ΑΕΚ είναι νοητά κάθε στιγμή μαζί σου»
- «1550» – Σε λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή στήριξης των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr