Τσουκαλάς: Αστείες οι δικαιολογίες ότι το Μαξίμου αγνοούσε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες Δοξιάδη
«Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες της και να μη δώσει εξηγήσεις» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κώστας Τσουκαλάς.
«Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες της και να μη δώσει εξηγήσεις» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κώστας Τσουκαλάς.
Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έβγαλε ανακοίνωση όπου σχολιάζει τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με την παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη από τη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης.
Η ανακοίνωση του Κώστα Τσουκαλά
Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες της και να μη δώσει εξηγήσεις κρυπτόμενη πίσω από προκλητικά προσχηματικές δικαιολογίες «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν κατάλαβα».
Ο κ. Δοξιάδης υπουργοποιήθηκε ως προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού, συνεπώς είναι αστείες οι δικαιολογίες ότι ο στενός πυρήνας του Μαξίμου αγνοούσε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
Άλλη μια φορά που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προτιμά να δηλώσει ανίκανη προκειμένου να αποφύγει τις δύσκολες για τον κ. Μητσοτάκη απαντήσεις.
ολες οι ειδησεις
- Τέμπη και Υποκλοπές: Δύο υποθέσεις, ένα κοινό μοτίβο θεσμικής φθοράς
- Η Αλέξια live στο Kennedy center
- Δικαστική απόφαση – σταθμός για τα social media: Εθίζουν τα παιδιά
- Ο παίκτης του «Your Face Sounds Familiar» στη Βουλγαρία «ενσαρκώνει» τον Βασίλη Καρρά και αποθεώνεται
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr