31 Δεκεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 12:30'

Τζένη Μπαλατσινού: Μοιράστηκε τις πιο όμορφες στιγμές του 2025

Το φιλί με τον Βασίλη Κικίλια και ο γάμος της κόρης της

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου
Δημοσίευση: 12:30’
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου

Το φιλί με τον Βασίλη Κικίλια και ο γάμος της κόρης της

Η Τζένη Μπαλατσινού, λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει το 2025, έκανε έναν προσωπικό απολογισμό της χρονιάς μέσα από μια ανάρτηση, χωρίς πολλά λόγια αλλά γεμάτη οικογενειακές στιγμές.
Η Τζένη Μπαλατσινού άφησε τις εικόνες να μιλήσουν, αποτυπώνοντας όσα είχαν πραγματικά σημασία για εκείνη τη χρονιά που φεύγει.
Ανάμεσα στις φωτογραφίες ξεχωρίζουν στιγμιότυπα από τον γάμο της Αμαλίας Κωστοπούλου με τον Jake Medwell στο Τέξας, μια ημέρα γεμάτη συγκίνηση και χαμόγελα, αλλά και τρυφερές εικόνες με τους γιους της Μάξιμο και Παναγιώτη Αντώνιο, σε απλές, καθημερινές στιγμές, ενώ από την ανάρτηση δεν έλειπε και η επίσης κούκλα κόρη της, Αλεξάνδρα.
Παράλληλα, η Τζένη Μπαλατσινού δεν δίστασε να μοιραστεί και μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη Κικίλια, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στα χείλη.

«Με αγάπη κρατιούνται οι κρίκοι του κύκλου της ζωής μας. Να αγαπάτε και να αγαπιέστε. Χρόνια πολλά» γράφει η Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν την έλευση του 2026.


TOP NEWS

uncached