Τζένιφερ Άνιστον: Η αποστομωτική της απάντηση γιατί δεν έχει γίνει μάνα!
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, για πρώτη φορά απαντά στις φήμες που κυκλοφορούν για τους λόγους που δεν έγινε μάνα.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, για πρώτη φορά απαντά στις φήμες που κυκλοφορούν για τους λόγους που δεν έγινε μάνα.
Λίγους μήνες μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της με τον Τζάστιν Θερού, η Τζένιφερ Άνιστον «σπάει» τη σιωπή της και μιλάει για όλα. Για τον χωρισμό της, τις φήμες και τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, για πρώτη φορά απαντά στις φήμες που κυκλοφορούν για τους λόγους που δεν έγινε μάνα.
Στα 49 της, η Τζένιφερ Άνιστον πιο σέξι και ώριμη από ποτέ, ποζάρει στο φακό του περιοδικού InStyle, στο πρώτο της εξώφυλλο ως… «ζωντοχήρα»! Και τολμούμε να πούμε, ότι ο χωρισμός τής πάει. Και μπορεί διάφορα δημοσιεύματα να την θέλουν να έχει φορέσει μαύρες πλερέζες, επειδή χώρισε, εκείνη απλά τα χαρακτηρίζει όλα «σκουπίδια», που πρέπει να επιστρέψουν στο συρτάρι. «Όλοι λένε πως είμαι στεναχωρημένη και πληγωμένη. Με όλον τον σεβασμό, αλλά δεν είμαι καθόλου πληγωμένη», δηλώνει.
Επίσης, χαρακτήρισε «εντελώς τρελές» όλες αυτές τις «υποθέσεις» ότι δε μπορεί να κρατήσει έναν άντρα και αρνείται να κάνει παιδί, επειδή είναι μία εγωίστρια, που ζει και αναπνέει μόνο για την καριέρα της.
ολες οι ειδησεις
- Γεννήθηκε μέσα στα πλούτη, πέθανε στα 25 του
- Καφές, πηγαδάκια και πολιτικά μηνύματα στο Κολωνάκι
- Ο Μητσοτάκης επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, και περιμένει το συνέδριο του κόμματος για να επανασυσπειρωθεί η ΝΔ
- Τσίπρας: «Γρήγορα θα κάνει ξαστεριά» – Προαναγγελία νέου κόμματος και σφοδρή επίθεση στον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
