2 Δεκεμβρίου 2020
Δημοσίευση: 09:01'
Τελευταία ενημέρωση: 04:56'

Βαρεμένος στον Alpha 98,9: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει βαλθεί να δικαιώσει τις θεωρίες συνωμοσίας»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «πουλάει lifestyle» εν καιρώ πανδημίας, τη στιγμή που οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τα απαγορευτικά μέτρα.

Δημοσίευση: 09:01’
Τελευταία ενημέρωση: 04:56’

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «πουλάει lifestyle» εν καιρώ πανδημίας, τη στιγμή που οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τα απαγορευτικά μέτρα.

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του να αθληθεί στην Πάρνηθα και να βγάλει φωτογραφίες με πολίτες, πραγματοποίησε ο Γιώργος Βαρεμένος.

«Απορώ αν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο πρωθυπουργός πουλάει lifestyle στην πολιτική. Βλέπω τον πρωθυπουργό ο οποίος είναι λες και κάνει τα πάντα και έχει βαλθεί να δικαιώσει τις θεωρίες συνωμοσίας», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Alpha 98,9 και το «Ραντάρ», με τους Τάκη Χατζή και Δήμο Βερύκιο και συνέχισε:

«Δεν μπορεί να είμαστε όλοι alert και ο κ. Μητσοτάκης να είναι ο ξέγνοιαστος ποδηλάτης».

«Είναι σε εκκρεμότητα 350.000 συντάξεις, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να πάρουν τα έξοδα κηδείας 2 και 3 χρόνια, σε μια εποχή που η ψηφιοποίηση που έχει κάνει άλματα. Πόσες φορές πρέπει να πεθάνει ο μακαρίτης για να πάρουν τα έξοδα κηδείας. Εμείς προσπαθούμε με ότι Μέσα έχουμε να επικοινωνήσουμε αυτά τα θέματα. Για το λογιστήριο του κράτους, ένα τμήμα του αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό μετακόμιση. Έχουν σωριάσει τα χαρτιά μέσα σε κούτες και ο χρόνος θα επιμηκυνθεί περαιτέρω», δήλωσε μεταξύ άλλων.
 


TOP NEWS

uncached