Βασίλης Σμυρλής, αγροτοσυνδικαλιστής στον Alpha Radio: «Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις με αποκλεισμούς των παραδρόμων»
Ενώ για την κλιμάκωση όπως την ανακοίνωσε ο κ. Μαρούδας, απάντησε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της συντονιστικής επιτροπής.
Ενώ για την κλιμάκωση όπως την ανακοίνωσε ο κ. Μαρούδας, απάντησε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της συντονιστικής επιτροπής.
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με τρίωρους αποκλεισμούς των παραδρόμων, τα μπλόκα που αποφάσισαν να μην πάνε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπως είπε στον Alpha Radio 98,9 και τον Γιώργο Ευγενίδη ο αγροτοσυνδικαλιστής Βασίλης Σμυρλής σημειώνοντας μεταξύ άλλων «τη μια κανονίσαμε να πάνε δυο επιτροπές μια 25 ατόμων και άλλη μία 10 ατόμων που συμπεριλάμβαναν όλα τα διαμερίσματα της χώρας και όλα τα προϊόντα , προτείναμε λοιπόν να συναντηθούμε το δέχτηκε ο κ. Τσιάρας ο οποίος μίλησε με τον κ. Μαρούδα και από το γραφείο του πρωθυπουργού το ακύρωσαν, την ώρα που μας είπε ότι θέλει εκπροσώπηση από όλους» τόνισε. Ο κ. Σμυρλής δήλωσε πως είναι εντελώς διαφορετικά τα μπλόκα «οι άλλοι δεν είναι ούτε δεκαοκτώ εμείς είμαστε οργανωμένοι και δεν μπορεί να αποφασίσει ο καθένας να πάει, ας τα κερδίσουν οι συνάδελφοι μας τα αιτήματά μας και θα αποχωρήσουμε» δήλωσε.
Ενώ για την κλιμάκωση όπως την ανακοίνωσε ο κ. Μαρούδας, απάντησε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της συντονιστικής επιτροπής. Ο κ. Σμυρλής είπε πως δεν έπρεπε να εξαιρεθούν από την επιτροπή αγρότες με δικογραφίες και απέρριψε τις αιτιάσεις περί αδιαλλαξίας λέγοντας «δεν είναι αδιαλλαξία εκ μέρους μας όταν έχουμε αποφασίσει ποιοι θα πάμε δεν προλαβαίνεις να κάνεις νέο συντονιστικό για να αποφασίσει ποιοι θα πάνε τελικά στη συνάντηση, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στον αγροτικό τομέα» και επιτέθηκε στην κυβέρνηση η οποία εν μέσω κινητοποιήσεων υπέγραψε την καταδικαστική συμφωνία mercosur.
ολες οι ειδησεις
- Ψηφιακός αρχειακός τόπος για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη με 1.150 ιστορικά τεκμήρια
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
- Καταγγελίες μαθητών στην Κρήτη: 14χρονος τους απειλούσε, τους εκβίαζε και τους έπαιρνε τα χρήματα
- Ένα τελευταίο πάρτυ για την… Ελένη Ράντου
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr