Βέλγιο: Συναγερμός στις βελγικές αρχές για ρέιβ πάρτυ 4.000 ατόμων
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι έφτασαν τόσο από το Βέλγιο αλλά και άλλα μέρη της Ευρώπης, είχαν συγκεντρωθεί σε αποθήκη στο πάρκο οικονομικής δραστηριότητας του Οικονομικού Γραφείου του Ναμούρ.
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι έφτασαν τόσο από το Βέλγιο αλλά και άλλα μέρη της Ευρώπης, είχαν συγκεντρωθεί σε αποθήκη στο πάρκο οικονομικής δραστηριότητας του Οικονομικού Γραφείου του Ναμούρ.
Σε συναγερμό τέθηκαν οι βελγικές αρχές όταν πληροφορήθηκαν τη διοργάνωση ρέιβ πάρτυ με χιλιάδες συμμετέχοντες στο Ναμούρ της Βαλλονίας.
Στο πάρτυ που έλαβε χώρα το Σάββατο, παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την Κυριακή, στην περιοχή Σομφρέτ, του Ναμούρ συμμετείχαν περίπου 4.000 άτομα σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Ετιέν Μπερτράν, αναφέρει το δίκτυο rtbf.
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι έφτασαν τόσο από το Βέλγιο αλλά και άλλα μέρη της Ευρώπης, είχαν συγκεντρωθεί σε αποθήκη στο πάρκο οικονομικής δραστηριότητας του Οικονομικού Γραφείου του Ναμούρ. Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα, αντέδρασαν στην άφιξη της αστυνομίας, η οποία χρειάστηκε ενισχύσεις από άλλες περιοχές καθώς και από την πυροσβεστική. Ιδιαίτερη ανησυχία προκλήθηκε από τη χρήση πυροτεχνημάτων για την έλευση του νέου έτους, λόγω του ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται επιχείρηση με επικίνδυνα υλικά και υπήρχε κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος. Ωστόσο, δεν σημειώθηκε κάποιο περιστατικό.
Το ρέιβ πάρτι τελικά ολοκληρώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής, όταν οι συμμετέχοντες αποχώρησαν. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των διοργανωτών.
ολες οι ειδησεις
- Η Ιστορία επιστρέφει από τη θάλασσα
- Ο Akylas δίχασε… ή υπερεκτιμήθηκε; Όσα φοβούνται όλοι να πουν για το πυροτέχνημα που έσκασε δυνατά και έσβησε απότομα
- Λαμίν Γιαμάλ: Στην Ελλάδα για διακοπές με τη νέα του σύντροφο (Βίντεο)
- Σε εμβληματικό νοσοκομείο με ιστορία 100 ετών ο Σταύρος Φλώρος από το Survivor (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr