Βέλντε και Μασούρας αποχώρησαν από τον Ολυμπιακό
Ο Μασούρας παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, παίρνοντας ένα συμβόλαιο που θα φτάσει το 1,3 εκατ. ευρώ.
Ο Μασούρας παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, παίρνοντας ένα συμβόλαιο που θα φτάσει το 1,3 εκατ. ευρώ.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης (13/8) τις παραχωρήσεις του Κρίστοφερ Βέλντε τους Πόρτλαντ Τίμπερς της αμερικανικής Major Soccer League και του Γιώργου Μασούρα, στην Αλ Καλίτζ της σαουδαραβικής Saudi Pro League.
Για τον Βέλντε ο Ολυμπιακός θα πληρωθεί το ποσό των 4.250.000 ευρώ κάνοντας απόσβεση των 4 εκατ. ευρώ που έδωσε πριν από ένα χρόνο για να τον αποκτήσει απ’ τη Λεχ Πόζναν, ενώ ο Μασούρας παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, παίρνοντας ένα συμβόλαιο που θα φτάσει το 1,3 εκατ. ευρώ.
ολες οι ειδησεις
- Λειψυδρία και πλημμύρες στο επίκεντρο ημερίδας στο ΥΠΕΞ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού
- Ντιέγκο Γκαρσία: Η «αποτυχημένη» πυραυλική επίθεση του Ιράν χτυπάει κόκκινο συναγερμό στο ΝΑΤΟ – «Λανθασμένες οι εκτιμήσεις για την εμβέλεια των ιρανικών πυραύλων»
- K-Pop Demon Hunters: Μετά τo Oscar και την επιτυχία της ταινίας έρχεται.. παγκόσμια περιοδεία – Οι διαπραγματεύσεις
- Ανάλυση Reuters: Ο Τραμπ χάνει τον πόλεμο με το Ιράν – Σε κρίσιμο «σταυροδρόμι» η Ουάσινγκτον, μεγάλη πίεση από ενέργεια, συμμάχους και κοινή γνώμη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr