Βόλος: Διαρρήκτες «ρήμαξαν» κατάστημα ψιλικών – Ζημιά 2.000 ευρώ
Παρά το γεγονός ότι ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε άμεσα, οι δράστες συνέχισαν ανενόχλητοι.
Παρά το γεγονός ότι ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε άμεσα, οι δράστες συνέχισαν ανενόχλητοι.
Σημαντικές ζημιές, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπερνούν τις 2.000 ευρώ, άφησε πίσω της διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών στον Βόλο, στην περιοχή του Αναύρου, τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου.
Λίγο πριν τις 02:40, δύο άτομα, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κράνη μηχανής, παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του καταστήματος. Παρά το γεγονός ότι ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε άμεσα, οι δράστες συνέχισαν ανενόχλητοι, σπάζοντας το κάτω τμήμα της εσωτερικής γυάλινης πόρτας και εισβάλλοντας στον χώρο.
Σε ελάχιστα λεπτά άρπαξαν χρήματα από το ταμείο και καπνικά προϊόντα από τα ράφια, προκαλώντας παράλληλα φθορές στον εξοπλισμό, σύμφωνα με το gegonota.news. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έχουν ήδη καταθέσει στην Αστυνομία το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Όπως αναφέρουν, το κατάστημα έχει γίνει και στο παρελθόν στόχος διαρρηκτών, με τη νέα αυτή επίθεση να επιβαρύνει σημαντικά τη λειτουργία του, καθώς τα χρήματα που αφαιρέθηκαν προορίζονταν για πληρωμές προμηθευτών.
ολες οι ειδησεις
- Τέμπη: Σφοδρά πυρά για τη δίκη και την αίθουσα-ασφυξία – Ψαρόπουλος: «Όσοι κάνουν δηλώσεις δεν ήταν στην αίθουσα – Ας έρθουν να δουν την πραγματικότητα»
- Σκορδαλιά: Η απλότητα που έγινε ταυτότητα
- Ιδεολογία Ελληνικής Επανάστασης: Εθνική, κοινωνική ή αστική;
- Ο όρκος των αξιωματικών και των υπουργών στις 21 Μαρτίου 1822
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr