Βόλος: Έσπασε την τζαμαρία του κόμματος «Νίκη» και μετάνιωσε που το… ομολόγησε
Η επίθεση στο πολιτικό γραφείο έγινε από τέσσερα άτομα που φορούσαν φούτερ με κουκούλα. Έσπασαν το τζάμι και έγραψαν συνθήματα.
Η επίθεση στο πολιτικό γραφείο έγινε από τέσσερα άτομα που φορούσαν φούτερ με κουκούλα. Έσπασαν το τζάμι και έγραψαν συνθήματα.
«Αμνησία» έπαθε χθες στην δίκη του στο Αυτόφωρο, ένας 35χρονος που παρέα με άλλα άτομα του εξωκοινοβουλευτικού χώρου, έσπασαν το περασμένο Σάββατο την τζαμαρία του γραφείου του κόμματος της «Νίκης» στην οδό Πολυμέρη και έγραψαν συνθήματα.
Όταν ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ομολόγησε την πράξη του, αλλά χθες στο δικαστήριο, άλλαξε γραμμή και αρνήθηκε τα πάντα… καταδικάζοντας τις ακρότητες. Η επίθεση στο πολιτικό γραφείο έγινε από τέσσερα άτομα που φορούσαν φούτερ με κουκούλα. Έσπασαν το τζάμι και έγραψαν συνθήματα, όπως χολέρες, φασίστες, θα σας τσακίσουμε, σύμφωνα με το gegonota.news.
Η αστυνομία συνέλαβε τον 35χρονο που προσπάθησε να ξεφύγει με ποδήλατο. Τον σταμάτησαν για έλεγχο καθώς τους έκανε εντύπωση που φορούσε χειρουργική μάσκα και εκείνος ομολόγησε αμέσως, ενώ όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ένας αστυνομικός ήταν απόλυτα συνεργάσιμος. Επάνω του βρέθηκε μια φωτογραφική μηχανή και διαπιστώθηκε πως είχε φωτογραφίσει τα πειστήρια της επίθεσης, αλλά χθες στο δικαστήριο άλλαξε «γραμμή». Δήλωσε πως ήταν περαστικός από την οδό Πολυμέρη και πως έφευγε από το Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας του, για να επιστρέψει στο σπίτι.
Φωτογράφησε τις ζημιές γιατί του έκανε εντύπωση του περιστατικό, ενώ καταδίκασε τις ακρότητες δηλώνοντας πως αυτές οι πράξεις δεν βοηθούν … Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κάλεσε ην αστυνομία, όταν είδε σπασμένα τα γραφεία, απάντησε πως δεν είχε μαζί του κινητό. Καταδικάστηκε σε 8 μήνες με αναστολή για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Παναθηναϊκός: Νέο βίντεο από το γήπεδο στον Βοτανικό – Οι εξέδρες αρχίζουν να παίρνουν μορφή
- Akylas: «Μετά τον τελικό η μαμά μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει – Είναι πολύ σημαντικό που έχω τους γονείς μου δίπλα μου»
- Αν ζούσε θα γινόταν 38 χρόνων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr