Βουλγαράκης: Δικαιοσύνη τώρα και όχι Εξεταστικές
Την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης ζήτησε εκ νέου σήμερα ο Γιώργος Βουλγαράκης ώστε να ερευνηθεί άμεσα χωρίς εξεταστικές η υπόθεση, στην οποία τον εμπλέκουν δημοσιεύματα, με το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».
Την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης ζήτησε εκ νέου σήμερα ο Γιώργος Βουλγαράκης ώστε να ερευνηθεί άμεσα χωρίς εξεταστικές η υπόθεση, στην οποία τον εμπλέκουν δημοσιεύματα, με το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».
Την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης ζήτησε εκ νέου σήμερα ο Γιώργος Βουλγαράκης ώστε να ερευνηθεί άμεσα χωρίς εξεταστικές η υπόθεση, στην οποία τον εμπλέκουν δημοσιεύματα, με το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος». Ο πρώην υπουργός, ο οποίος κατέθεσε την Δευτέρα μήνυση, ζήτησε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση στην άμεσα χωρίς εξεταστικές, καθώς αυτές λειτουργούν πολιτικά, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.
«Όχι Εξεταστικές για αυτό το θέμα. Αυτές λειτουργούν πολιτικά. Δικαιοσύνη και άμεσα. Και αυτή η συκοφαντία πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα. ΤΩΡΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά.
ολες οι ειδησεις
- Μαραθώνιος: Σε ισχύ κυκλοφοριακές οι ρυθμίσεις – Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ
- Europa League: Ο ΟΦΗ ψάχνει ένα μεγάλο «διπλό» στο Βουκουρέστι
- Η επόμενη μέρα των δήμων στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Καλαμάτα που αρχίζει σήμερα Πέμπτη
- Πετρέλαιο: Στα 93 δολάρια το Brent μετά τη βουτιά 17% – Κάτω από τα 85 ευρώ το φυσικό αέριο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr