Βρετανία: Έφηβος υπερασπίζεται μέχρι θανάτου τον αδερφό του
Ένας 15χρονος μαθητής έχασε την ζωή του στο Λονδίνο, υπερασπιζόμενος τον αδερφό του.
Ένας 15χρονος μαθητής έχασε την ζωή του στο Λονδίνο, υπερασπιζόμενος τον αδερφό του.
Ένας 15χρονος μαθητής έχασε την ζωή του στο Λονδίνο, υπερασπιζόμενος τον αδερφό του.
Ο άτυχος μαθητής Negus McClean, μαχαιρώθηκε από την συμμορία, που επιτέθηκε στον αδερφό του και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο πριν τα 16α γενέθλιά του.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην αστυνομία, ότι ο νεαρός Negus McClean, με αυταπάρνηση, υπερασπίστηκε τον αδελφό του, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί και να χάσει την ζωή του.
Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες, μία ομάδα νεαρών με ποδήλατα, προσπάθησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο του αδελφού του Negus και έτσι ξεκίνησε η συμπλοκή, που είχε τραγική κατάληξη.
Ο νεκρός μαθητής, περιγράφεται ως ταλαντούχος μουσικός, ο οποίος ήθελε να κάνει καριέρα στην Rap μουσική.
Ενώ η Scotland Yard αναφέρει ότι τέσσερις έφηβοι έχουν χάσει την ζωή τους, με παρόμοιο τρόπο από την αρχή του έτους.
ολες οι ειδησεις
- Αγελάδα μπήκε στην Εθνική Οδό και προκάλεσε χάος – Δείτε το βίντεο
- Τραγωδία στο Μεξικό: Τέσσερις νεκροί πράκτορες της δίωξης ναρκωτικών σε τροχαίο – Ανάμεσά τους δύο Αμερικανοί
- Πέθανε η Μαρία Νιέβες, ιστορική μορφή του αργεντίνικου ταγκό
- Βόρεια Κορέα: Νέες δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων υπό την επίβλεψη του Κιμ Γιονγκ Ουν
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr