«Βροχή» οι κλήσεις στο «1142» τη δεύτερη ημέρα λειτουργίας του
87 κλήσεις αφορούσαν καταγγελίες για τον αντικαπνιστικό
87 κλήσεις αφορούσαν καταγγελίες για τον αντικαπνιστικό
Δεύτερη ημέρα λειτουργίας της χθες και η τηλεφωνική γραμμή 1142 δέχθηκε σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας, συνολικά 347 κλήσεις σε σχέση με τις 235 κλήσεις που είχε δεχθεί την πρώτη ημέρα.
Από αυτές, 87 αφορούσαν καταγγελίες, 55 αιτήματα βοήθειας για διακοπή καπνίσματος, 108 γενικές πληροφορίες για τον αντικαπνιστικό νόμο, 63 κλήσεις δεν ολοκληρώθηκαν, 20 έκλεισαν τη γραμμή πριν συνομιλήσουν με εκπρόσωπο και 14 αφορούσαν σε άλλο ζήτημα.
Η τηλεφωνική γραμμή 1142 ενημέρωσης και υποστήριξης για καπνιστές και μη τέθηκε χθες σε λειτουργία στο πλαίσιο εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.
Καλώντας στο 1142, κάποιος μπορεί να ενημερωθεί για το τι προβλέπει η νομοθεσία για την απαγόρευση του καπνίσματος, να ζητήσει βοήθεια για τη διακοπή του καπνίσματος, καθώς και να αναφέρει παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας, που υπέπεσαν στην αντίληψή τους.
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Παλεύει για την ζωή της – Μια προσευχή για την Γωγώ Μαστροκώστα
- Αν ζούσε θα γινόταν 38 χρόνων
- Παναθηναϊκός: Νέο βίντεο από το γήπεδο στον Βοτανικό – Οι εξέδρες αρχίζουν να παίρνουν μορφή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr