Χαβάη: Kόβουν κλήσεις στους σκύλους που γαυγίζουν
Κλήσεις για γαύγισμα θα μοιράζει η αστυνομία της Χαβάης στους σκύλους που «σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι».
Κλήσεις για γαύγισμα θα μοιράζει η αστυνομία της Χαβάης στους σκύλους που «σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι».
Κλήσεις για γαύγισμα θα μοιράζει η αστυνομία της Χαβάης στους σκύλους που «σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι».
Το γαύγισμα των σκύλων «καταστρέφει» το ειδυλλιακό σκηνικό στο πανέμορφο νησί, γεγονός που ώθησε τις Αρχές να λάβουν δραστικά μέτρα για τα ανυπάκουα τετράποδα.
Από εδώ και στο εξής λοιπόν οι αστυνομικοί θα κόβουν κλήσεις στους «θορυβώδεις» σκύλους, αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες τους να πληρώσουν τσουχτερά πρόστιμα εκατοντάδων δολαρίων.
Καθώς τα τελευταία χρόνια τα παράπονα των γειτόνων για τα γαυγίσματα των σκύλων έπεφταν σαν βροχή, οι Αρχές της Χαβάης αποφάσισαν να θεσπίσουν σαφές θεσμικό πλαίσιο που απαγορεύει τα γαυγίσματα, το «κλαψούρισμα» και τις κραυγές των σκύλων για 10 λεπτά συνεχόμενα ή για 20 λεπτά με διαλείμματα.
Ο νόμος επιτρέπει στον σκύλο να γαυγίζει συνεχόμενα, ξεπερνώντας τα επιτρεπόμενα όρια, αν ο ιδιοκτήτης του δέχεται επίθεση.
Πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων καταγγέλλουν ότι η νομοθεσία παραβιάζει τα δικαιώματά τους, καθώς και τα δικαιώματα των ζώων, ωστόσο οι γείτονες έχουν αντίθετη άποψη.
Πηγή: Econews.gr
ολες οι ειδησεις
- Champions League: H «κανονιά» του Σάκα έστειλε στον τελικό την Άρσεναλ μετά από 20 χρόνια (Βίντεο)
- Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου – Πολύζου σε εκδήλωση για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο
- Αφρικανική σκόνη και ζέστη στην Ελλάδα: Έρχονται 30άρια και θολή ατμόσφαιρα από Τετάρτη
- Θραύση κάνουν τα “πάρτι με Diet Coke” στην Ινδία – Πωλείται 10 ως 16 δολάρια
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr