Χίος – Λέσβος: 248 αφίξεις μεταναστών σε ένα 24ωρο
Από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου έως και σήμερα στις 07:00 το πρωί, έχουν περισυλλεγεί από πέντε περιστατικά έρευνας και διάσωσης στις θαλάσσιες περιοχές Λέσβου και Χίου 248 μετανάστες.
Από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου έως και σήμερα στις 07:00 το πρωί, έχουν περισυλλεγεί από πέντε περιστατικά έρευνας και διάσωσης στις θαλάσσιες περιοχές Λέσβου και Χίου 248 μετανάστες.
Δεν έχουν τέλος οι αφίξεις παράτυπων μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου με την Χίο και την Λέσβο να δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο των ροών.
Ενδεικτικό της “ασφυκτικής” κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, αποτελεί το γεγονός πως σε μόλις 24 ώρες, περισσότεροι από 200 παράτυποι μετανάστες έφτασαν στα δυο αυτά νησιά.
Συγκεκριμένα από τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου έως και σήμερα στις 07:00 το πρωί, έχουν περισυλλεγεί από πέντε περιστατικά έρευνας και διάσωσης στις θαλάσσιες περιοχές Λέσβου και Χίου 248 μετανάστες.
ολες οι ειδησεις
- Πασχαλινή έξοδος των εκδρομέων σε πλήρη εξέλιξη: «Βουλιάζουν» τα λιμάνια της Αττικής – Κικίλιας: «Με ασφάλεια και τάξη θα ταξιδέψουμε και θα επιστρέψουμε»
- Μιρτσέα Λουτσέσκου: Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον πατέρα του Ραζβάν – Το «αντίο» από ομάδες στην Ελλάδα – Σαχτάρ και Γαλατασαράι
- Play Out: Σε Λάρισα και Σέρρες τα βλέμματα – Οι σημερινές αναμετρήσεις
- Στον Νιαγάρα η Λίλι Άλεν – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr