current views are: 15

10 Οκτωβρίου 2022
Δημοσίευση04:03

Ξυλοδαρμός Αίγινα: Στον ανακριτή οι δράστες της άγριας επίθεσης στον ξενοδόχο και τη μητέρα του

Σύμφωνα με τα στοιχεία όλα φέρονται να έγιναν για τις καταγγελίες που έκανε η 67χρονη κατά του νυκτερινού μαγαζιού που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της στην Καλλιθέα. Καταγγελίες που ξεκίνησαν το 2016.

Δημοσίευση 04:03’
qbdtfl1665119995878

Σύμφωνα με τα στοιχεία όλα φέρονται να έγιναν για τις καταγγελίες που έκανε η 67χρονη κατά του νυκτερινού μαγαζιού που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της στην Καλλιθέα. Καταγγελίες που ξεκίνησαν το 2016.

Στις 10 το πρωί οι 4 κατηγορούμενοι -ανάμεσά τους και  ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός – θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν  συνολικά για 12 πολύ βαριά αδικήματα μεταξύ των οποίων: απόπειρα ανθρωποκτονίας  ,συμμορία ,επικίνδυνη σωματική βλάβη .

Σύμφωνα με τα στοιχεία όλα φέρονται να έγιναν για τις καταγγελίες που έκανε η 67χρονη κατά του νυκτερινού μαγαζιού που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της στην Καλλιθέα. Καταγγελίες που ξεκίνησαν το 2016 .

Στις καταθέσεις τους οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι – οι δύο που επιτέθηκαν στην γυναίκα και το γιο της μπροστά στα μάτια του τετράχρονου εγγονού της και ο τρίτος που επόπτευσε το χώρο το πρωί της ίδιας ημέρας – ισχυρίστηκαν ότι «πήγαν να ρίξουν δύο τρία χαστούκια» και να φύγουν .

Η επίθεση έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και ουσιαστικά αυτά που πρόδωσαν τους δράστες ήταν τα …τατουάζ. Ειδικά  αυτό που απεικονίζει τον Μίκυ Μάους ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή στον 4χρονο και το αποκάλυψε στη συνέχεια στον πατέρα του .

«Δεν έδωσα εντολή»

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ επιμένει ότι δεν έδωσε εκείνος την εντολή για την επίθεση. Όπως αποκάλυψε  το Newpost στην κατάθεσή του ισχυρίστηκε:

«Επειδή είχα εξακριβώσει ότι ο λογιστής μου είχε προβεί σε κάποιες ατασθαλίες αποφάσισα να τον αλλάξω. Παράλληλα δεχόμουν συνεχώς προτάσεις από την 67χρονη η οποία είχε γραφείο πάνω από το μαγαζί μαζί με τον …. Αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί τους καθώς ήταν και κουμπάρα μας ,είχε βαφτίσει το παιδί του αδερφού μου .Το μαγαζί εκείνο τον καιρό πήγαινε πολύ καλά και δεν ασχολούμουν με τις φορολογικές μου οφειλές.Ότι μου ζητούσε το πλήρωνα . το 2015 όταν άρχισα να ζορίζομαι λόγω της κρίσης αποφάσισα να ελέγξω τι πληρώνω και διαπίστωσα ότι χρωστούσα σε πολλές Δημόσιες Υπηρεσίες παρόλο που είχα δώσει χρήματα στην λογίστρια για την εξόφλησή τους.Συνολικά οι οφειλές μου ήταν 150.000 ευρώ. Μετά από αυτή την διαπίστωση για να μην τσακωθώ αποφάσισα απλά να αλλάξω λογιστή. Και τότε ξεκίνησαν όλα. Δεχόμουν συνεχώς καταγγελίες τόσο στην Αστυνομία όσο και σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες.Μάλιστα κάποια περίοδο επειδή δεχόμουν συνεχώς καταγγελίες για ηχορύπανση πήγα στη ΓΑΔΑ και ζήτησα αντίγραφο των καταγγελιών. Τότε διαπίστωσα ότι η 67χρονη έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα και έκανε ονομαστικές καταγγελίες εναντίον μου. Για τον ξυλοδαρμό της 67χρονης ενημερώθηκα πρόσφατα  καθώς κυκλοφόρησε η φήμη  ότι με κατηγορεί ότι εγώ έβαλα να τη χτυπήσουν .Ουδέποτε όμως έβαλα  κάποιον να της κάνει κακό .Μπορεί η αντιδικία μας να ήταν χρόνια  αλλά δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο .Ο ….που τσακώθηκε με την λογίστρια  με τον οποίο διατηρούσε προσωπικές σχέσεις εγώ τον προσέγγισα και μου αποκάλυψε ότι με έκλεβε.»

Οι καταθέσεις των θυμάτων 

Η 67χρονη που παρ «έμεινε 20 ημέρες στο νοσοκομείο και υπέστη δύο ανακοπές καρδιές και ο γιος της έδωσαν αρκετές καταθέσεις στο Τμήμα Εκβιαστών και από την πρώτη στιγμή δείχνουν το δρόμο ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Δεν έχω κόντρα με κανέναν άλλο και πιστεύω ανεπιφύλακτα ότι πίσω από την επίθεση σε βάρος μου  είναι ο ……(ιδιοκτήτης καταστήματος ) και ο ….. με τους οποίους είμαι σε δικαστική διαμάχη με τον καθένα ξεχωριστά .Όμως οι δυο τους ενώ ήταν αντίδικοι τώρα είναι κολλητοί .Με τον ιδιοκτήτη του νυκτερινού κέντρου έχω να μιλήσω  από το 2015 Όταν συναντιόμαστε στην είσοδο της πολυκατοικίας  δεν μιλάμε .Δέχομαι όμως απειλές και ύβρεις των υπαλλήλων του με τους οποίους δεν έχω καμία γνωριμία  και επαφή .»

Ο ξενοδόχος από την πλευρά του δήλωσε στους αστυνομικούς :

«Θεωρώ ότι ήταν ξεκάθαρη απόπειρα ανθρωποκτονίας  σε βάρος μας κρίνοντας  από τον σοβαρό τραυματισμό  της μητέρας μου  ο οποίος παραλίγο να την οδηγήσει στο θάνατο  και μετά από τόσο καιρό  περίπου ένα χρόνο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας»


σχετικα αρθρα