ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσίευση: ’
Χυτήρης: Η επόμενη βουλή θα είναι χειρότερη
Κατά των πρόωρων εκλογών, τάχθηκε ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Κατά των πρόωρων εκλογών, τάχθηκε ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.
Κατά των πρόωρων εκλογών, τάχθηκε ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. «Θεωρώ ότι όλοι οι πολιτικοί θα έπρεπε να σκεφτούν ότι οι εκλογές, τη στιγμή που γίνονται, δεν προσφέρουν στη χώρα. Θεωρώ ότι η επόμενη βουλή θα είναι χειρότερη από την παρούσα και θα υπάρξει και μια αποσταθεροποίηση», δήλωσε.
Εκτίμησε πως τα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων δεν θα φθάσουν στα ποσοστά 45% του παρελθόντος, αλλά θα καταρρακωθούν υποστηρίζοντας ότι : «Φοβάμαι ότι θα παρατηρούμε πολλές φωνές μεν, αλλά έλλειψη συνεργασιών και αυτό με φοβίζει, όσον αφορά τη σταθερή πορεία που έχει ανάγκη η χώρα. Σε περίπτωση που κρίνω ότι μπορώ να είμαι θετικός, έστω και κατ’ ελάχιστον, στις εξελίξεις, τότε θα είμαι και υποψήφιος».
Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost.
Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ολες οι ειδησεις
- Φονικές πλημμύρες στη νότια Γαλλία: Πνίγηκαν τρεις άνθρωποι – Σοβαρές ζημιές και καταστροφές (Βίντεο)
- Κρίστα Πάικ: Από τον φερόμενο εγκεφαλικό θάνατο στην ανάρρωση – Μιλά και περπατά ξανά
- ΟΗΕ: Προβλέπει άνοδο θερμοκρασίας έως και 1,8 βαθμούς ακόμη και στο πιο αισιόδοξο σενάριο
- Κρήτη: Δύο λέμβοι με 84 μετανάστες εντοπίστηκαν νότια του νησιού – Επιχειρήσεις του Λιμενικού με τη συνδρομή της Frontex
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr