Υπεραμύνεται των ρυθμίσεων για την εφεδρεία ο Ρέππας
Υπεραμαμύνθηκε των χειρισμών για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του προϋπολογισμού του 2012.
Υπεραμαμύνθηκε των χειρισμών για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του προϋπολογισμού του 2012.
Υπεραμαμύνθηκε των χειρισμών για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια επί του προϋπολογισμού του 2012. Πάντως, αναφορικά με τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν ώστε να τεθεί ένας δημόσιος υπάλληλος σε εργασιακή εφεδρεία, αναγνώρισε πως «τέτοιες οριζόντιες πολιτικές έχουν εξ αντικειμένου το στοιχείο της αδικίας και του ανορθολογισμού», απέδωσε όμως τη θέσπιση των κριτηρίων αυτών σε πιεστικές ανάγκες.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη στάση της ΝΔ -χωρίς να την κατονομάσει- εντός της κυβέρνησης Παπαδήμου, μιλώντας για αντισυμπολίτευση.
ολες οι ειδησεις
- Πολιτικές εξελίξεις: Τα νέα κόμματα Τσίπρα – Καρυστιανού, τα σχέδια του Σαμαρά και η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ – Δείτε το σχόλιο του Τάκη Χατζή
- Ο Τσίπρας επιστρέφει πάνω στα συντρίμμια που ο ίδιος δημιούργησε – Τα ψέματα τέλειωσαν – Δείτε το βίντεο
- Κάηκε η Νέα Φιλαδέλφεια στην φιέστα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ – Ο κόσμος πανηγύρισε με την ψυχή του (Βίντεο)
- Βασίλης Κικίλιας: Ψηφιακό άλμα για το Λιμενικό Σώμα με τεχνητή νοημοσύνη και drones
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr