Zουνίνιο: Στη Βάσκο με μισθό… 260 ευρώ!
Μετά από μία σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη με τα «χρώματα» της Λιόν (2001-2009) και δύο “συντάξιμα” χρόνια στο Κατάρ με την Αλ Γκαράφα, ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα και να αγωνισθεί με την αγαπημένη του ομάδα, χωρίς να σκεφθεί καθόλου το οικονομικό μέρος της σχετικής συμφωνίας.
Μετά από μία σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη με τα «χρώματα» της Λιόν (2001-2009) και δύο “συντάξιμα” χρόνια στο Κατάρ με την Αλ Γκαράφα, ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα και να αγωνισθεί με την αγαπημένη του ομάδα, χωρίς να σκεφθεί καθόλου το οικονομικό μέρος της σχετικής συμφωνίας.
Μετά από μία σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη με τα «χρώματα» της Λιόν (2001-2009) και δύο “συντάξιμα” χρόνια στο Κατάρ με την Αλ Γκαράφα, ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα και να αγωνισθεί με την αγαπημένη του ομάδα, χωρίς να σκεφθεί καθόλου το οικονομικό μέρος της σχετικής συμφωνίας. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που έγινε -κυρίως- γνωστός για τις αριστοτεχνικές εκτελέσεις φάουλ, συμφώνησε με τους διοικούντες την Βάσκο Ντα Γκάμα, έναντι μηνιαίων αποδοχών, μόλις 260 (!) ευρώ. Βέβαια, στην σχετική συμφωνία με τους χορηγούς του συλλόγου, υπάρχουν ειδικά πριμ, σε περίπτωση κατάκτηση τίτλου ή εξασφάλιση συμμετοχής στο Κόπα Λιμπερταδόρες.
«Δεν ήρθα για να κάνω μία επιχειρηματική κίνηση. Σε αυτόν τον σύλλογο είμαι για το καλύτερο και το χειρότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζουνίνιο και πρόσθεσε: «Επέστρεψα με τον ελάχιστο μισθό, όμως θα κερδίσω πολλά περισσότερα, εάν πετύχουμε τους στόχους μας. Θα προετοιμασθώ καλά τους μήνες που έρχονται. Είχα πει ότι κάποια μέρα θα ήθελα να γυρίσω και να που το έκανα. Δεν είμαι αυτός που ήμουν πριν από δέκα χρόνια, όμως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, που αγαπώ τόσο πολύ»!
Ο Ζουνίνιο θα φορά την φανέλα με το Νο 8, όπως και τότε που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, αγωνιζόμενος σε 295 αναμετρήσεις (1995-2000) με την Βάσκο και σημειώνοντας 55 γκολ.
ολες οι ειδησεις
- Κεραυνοί Καραμανλή κατά της Δύσης – Προειδοποίηση στην κυβέρνηση για το καλώδιο και την Τουρκία – Αιχμές για όσους χαρακτηρίζουν τις επισημάνσεις του «κουραστική γκρίνια»
- Γκράβα: 4.000 μαθητές περιμένουν απαντήσεις – Πότε ανοίγουν επιτέλους τα σχολεία; – Πόρισμα με σοβαρά κενά ασφαλείας, νέα αναβολή και ευθύνες που αναζητούνται
- Ισραήλ: Υπέρ Νετανιάχου ο Τραμπ εν όψει των εκλογών – Οι δεσμεύσεις των υποψηφίων
- CENTCOM: Bοήθησε χώρες του Κόλπου να εξαγάγουν 1,5 δισ. βαρέλια μέσω Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr