Adele: Το παλάτι της κόστισε 5,2 εκατ. δολάρια! (φωτό)
Πέντε ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια κόστισε το νέο σπίτι της Adele στο Μαλιμπού.
Πέντε ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια κόστισε το νέο σπίτι της Adele στο Μαλιμπού.
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πέντε ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια κόστισε το νέο σπίτι της Adele, το οποίο μοιάζει με κανονικό παλάτι.
Η ακριβοπληρωμένη ερμηνεύτρια απέκτησε την οικία των ονείρων της στο Μαλιμπού, με θέα όλον τον ωκεανό. Φυσικά η πολυτελής οικία διαθέτει όλες τις απαραίτητες για έναν star ανέσεις: τεράστια υπνοδωμάτια, υπερπολυτελή μπάνια, πισίνα, τζακούζι και κελάρι.
«Νομίζω ότι αυτό που πραγματικά τράβηξε την Αντέλ, ήταν η πανοραμική θέα στον ωκεανό. Είναι σαν να βρίσκεσαι στο δικό σου ιδιωτικό πολυτελές θέρετρο» δήλωσε ο κτηματομεσίτης στην Daily Star.
ολες οι ειδησεις
- Η «τιμωρία» της συνταξιοδότησης στα 72: Πώς η Κομισιόν βαφτίζει την εξαθλίωση «δημογραφική πολιτική»
- Η χορεύτρια που έγινε ηθοποιός
- Τραμπ: «Ιστορικό μνημείο» το Οβάλ Γραφείο – Δικαστικό μπλόκο στην αψίδα που σχεδιάζει
- «Λες σκ@τά, θα σε κάνω να τα φας» – Ανάγκασε τον σύζυγό της να φάει περιττώματα επειδή δεν την υπερασπίστηκε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr