25 Οκτωβρίου 2023
Δημοσίευση: 08:21'
Τελευταία ενημέρωση: 15:42'

Αδιανόητη φρίκη στο Μάντσεστερ: 71χρονος παιδόφιλος ήθελε να βιάσει βρέφος 12 εβδομάδων!

Ανακάλυψαν ότι ο Γουάλεϊ είχε συζητήσει το σεξουαλικό του ενδιαφέρον για παιδιά κάτω των 12 ετών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Wickr.

Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης
Δημοσίευση: 08:21’
Τελευταία ενημέρωση: 15:42’
Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης

Ανακάλυψαν ότι ο Γουάλεϊ είχε συζητήσει το σεξουαλικό του ενδιαφέρον για παιδιά κάτω των 12 ετών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Wickr.

Σοκ, φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί μια υπόθεση κακοποίησης βρέφους στο Μάνστεστερ από έναν 71χρονο παιδοβιαστή.

Ο Μάρκ Γουάλεϊ από το Μάντσεστερ καταδικάστηκε σε κάθειρξη έξι ετών και οχτώ μηνών καθώς ο Βρετανός βρέθηκε ένοχος για την κατηγορία ότι προσπάθησε να βιάσει βρέφος μόλις 12 εβδομάδων!

Συνελήφθη ως ύποπτος για αδικήματα κακοποίησης παιδιών πριν προλάβει να μπει στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου.

Αρχικά είπε στους αξιωματικούς ότι έκαναν λάθος και ισχυρίστηκε ότι η συνάντηση στην οποία ήταν καθ’ οδόν ήταν για μια υπόθεση.

Η έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος ξεκίνησε όταν έλαβαν πληροφορίες από Νορβηγούς αστυνομικούς.

Ανακάλυψαν ότι ο Γουάλεϊ είχε συζητήσει το σεξουαλικό του ενδιαφέρον για παιδιά κάτω των 12 ετών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Wickr.

Περιέγραψε επίσης την ακραία κακοποίηση που ήθελε να κάνει και μοιράστηκε απρεπείς εικόνες παιδιών στον ιστότοπο.

Ήταν στην ίδια πλατφόρμα που ο 71χρονος ήρθε σε επαφή με κάποιο άτομο που του είπε ότι έχει πρόσβαση σε ένα παιδί και στον οποίο ο Γουάλεϊ περιέγραψε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με το Sky News ο 71χρονος ήταν ήδη υπό έρευνα για διανομή πορνογραφικού υλικού παιδιών που είχε εντοπιστεί σε συσκευές του το 2021.

«Ο Μάρκ Γουάλεϊ είναι ένας επικίνδυνος εγκληματίας που είχε ξεκάθαρη πρόθεση να βιάσει ένα μωρό. Τον συλλάβαμε και πλέον θα περάσει πολλά χρόνια στην φυλακή για τα εγκλήματά του» δήλωσε εκπρόσωπος της National Crime Agency.


TOP NEWS

uncached