Aγρίνιο: Μέθυσε και τα έκανε λαμπόγυαλο στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ
Γυαλιά καρφιά έκανε τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στο Αγρίνιο ένας άνδρας, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια μέθης.
Γυαλιά καρφιά έκανε τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στο Αγρίνιο ένας άνδρας, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια μέθης.
Δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης περιουσίας βαραίνει 52χρονο στο Αγρίνιο, που θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Σύμφωνα με το agrinionews, ο δράστης τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (29/3), κραδαίνοντας ένα μπαστούνι μετέβη στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ και άρχισε να σπάει τζαμαρίες, προκαλώντας ζημιές ύψους 1.000 ευρώ.
Επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε η αστυνομία που έσπευσε και συνέλαβε τον άνδρα. Κατά τον έλεγχο προέκυψε πως τελούσε υπό την επήρεια μέθης και κρατούσε και ένα μαχαίρι.
ολες οι ειδησεις
- Κατρίνης για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα: «Η κυβέρνηση έχει κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι»
- Metallica στο ΟΑΚΑ: Χαμός από το μεσημέρι με τους οπαδούς της μπάντας
- Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους παριστάνοντας υπαλλήλους ρεύματος
- Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Στην Ισπανία ο επικεφαλής του ΠΟΥ για την ασφαλή απομάκρυνση των επιβατών
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr