Αλμυρό… ξενοδοχείο! (Εκτενές φωτορεπορτάζ)
Το ξενοδοχείο Hotel de Sal Playa βρίσκεται στη Βολοβία, κοντά σε ένα από τα μεγαλύτερα ορυχεία αλατιού στον κόσμο.
Το ξενοδοχείο Hotel de Sal Playa βρίσκεται στη Βολοβία, κοντά σε ένα από τα μεγαλύτερα ορυχεία αλατιού στον κόσμο.
Το ξενοδοχείο Hotel de Sal Playa βρίσκεται στη Βολοβία, κοντά σε ένα από τα μεγαλύτερα ορυχεία αλατιού στον κόσμο.
Κατασκευάστηκε το 1993 με σκοπό την φιλοξενία των επισκεπτών του ορυχείου, αλλά με τον καιρό έχει γίνει και το ίδιο ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, αναδεικνύοντας την περιοχή σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.
Το περίεργο αυτό ξενοδοχείο διαθέτει 15 δωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, μπαρ, αίθουσα παιχνιδιών, ακόμα και μικρές πισίνες, όλα φτιαγμένα από αλάτι! Τα κρεβάτια, τα τραπέζια, τα πατώματα, ακόμα και οι τοίχοι είναι φτιαγμένοι από τούβλα αλατιού, κολλημένα μεταξύ τους με ειδικό τσιμέντο που φυσικά έχει σαν κύριο συστατικό το αλάτι.
Για πρακτικούς λόγους, μόνο η οροφή και τα μπάνια είναι κατασκευασμένα από μοντέρνα οικοδομικά υλικά. Κατά τη διάρκεια των βροχών οι τοίχοι ενισχύονται με νέα τούβλα, ενώ οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ζητούν από τους πελάτες να μη… γλύφουν τους τοίχους για να αποφεύγεται η διάβρωσή τους!
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Παναθηναϊκός: Νέο βίντεο από το γήπεδο στον Βοτανικό – Οι εξέδρες αρχίζουν να παίρνουν μορφή
- Akylas: «Μετά τον τελικό η μαμά μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει – Είναι πολύ σημαντικό που έχω τους γονείς μου δίπλα μου»
- Αν ζούσε θα γινόταν 38 χρόνων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr