Αμύνταιο: Αρκούδα κατασπάραξε 15 πρόβατα στο Νυμφαίο (Βίντεο)
Το περιστατικό αναστάτωσε τους κατοίκους του ακριτικού χωριού και έφερε σε απόγνωση στον κτηνοτρόφο, που είδε το κοπάδι του να αποδεκατίζεται.
Το περιστατικό αναστάτωσε τους κατοίκους του ακριτικού χωριού και έφερε σε απόγνωση στον κτηνοτρόφο, που είδε το κοπάδι του να αποδεκατίζεται.
Μια αρκούδα εισέβαλε σε κτηνοτροφική μονάδα στο Νυμφαίο Αμυνταίου Φλώρινας και κατασπάραξε 15 πρόβατα, ενώ τραυμάτισε ακόμη πέντε.
Όπως ήταν λογικό το περιστατικό αναστάτωσε τους κατοίκους του ακριτικού χωριού και έφερε σε απόγνωση στον κτηνοτρόφο, που είδε το κοπάδι του να αποδεκατίζεται.
Ο κτηνοτρόφος κ. Φουρκιώτης, μιλώντας στο West Channel, περιέγραψε το περιστατικό: «Έχω έναν στάβλο με τείχη τριών μέτρων, εντελώς κλειστό, κι όμως η αρκούδα κατάφερε να μπει από το παράθυρο και να σκοτώσει τα ζώα. Αυτό δεν είναι κάτι μεμονωμένο. Σχεδόν μέρα παρά μέρα έχουμε επιθέσεις. Αν τύχει να βρίσκεται κάποιος μέσα, υπάρχει κίνδυνος και για ανθρώπινη ζωή».
Δείτε το βίντεο:
ολες οι ειδησεις
- Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια ευχή από τον πρώτο σύζυγό της 40 χρόνια μετά τη γνωριμία τους – «Ποιος να μας το έλεγε»
- Πλημμύρες: Τι έχει αλλάξει και ποιες περιοχές παραμένουν ευάλωτες (Βίντεο)
- Αυξημένο ενδιαφέρον για το αντιγριπικό εμβόλιο, μειωμένο όμως για το εμβόλιο κατά της COVID-19
- Ερντογάν: «Άμυνα, τεχνολογία, κοινό αλφάβητο για τις τουρκογενείς χώρες – Η αλληλεγγύη μας είναι στρατηγική αναγκαιότητα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr