11 Δεκεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 15:52'
Τελευταία ενημέρωση: 15:57'

Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Βοιωτία και πήραν όλα τα χρήματα (Φωτογραφίες)

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το χρηματικό ποσό που κατάφεραν να κλέψουν.

Επιμέλεια: Μαρία Σπυριδωνάκου
Δημοσίευση: 15:52’
Τελευταία ενημέρωση: 15:57’
Πηγή lamiareporter.gr
Επιμέλεια: Μαρία Σπυριδωνάκου

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το χρηματικό ποσό που κατάφεραν να κλέψουν.

Μία ισχυρή έκρηξη σήκωσε στο πόδι όλο το Κυριάκι Βοιωτίας στις 5 το πρωί της Πέμπτης (11/12/25).

Πριν ξημερώσει, άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ανατίναξαν το ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στο ΚΕΠ του ορεινού χωριού της Βοιωτίας, φεύγοντας με τα χρήματα από τις κασετίνες του μηχανήματος.

Στο σημείο οι εικόνες μαρτυρούν την καταστροφή που προκάλεσαν οι δράστες, οι οποίοι φέρεται να χρησιμοποίησαν πολύ υλικό για να ολοκληρώσουν τη «δουλειά τους».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το ποσό που κατάφεραν να σηκώσουν, ούτε αν τους έχει δει κάποιος, που θα μπορούσε να προσδιορίσει τον αριθμό και τον τρόπο που κινήθηκαν.

Ωστόσο υπάρχει αρκετό υλικό το οποίο θα εξετάσει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λιβαδειάς, ενώ το σημείο έγινε «φύλλο και φτερό» από το προσωπικό της σήμανσης.


TOP NEWS

uncached