19 Αυγούστου 2019
Δημοσίευση: 05:31'

Αποκλειστικό: Αλλάζει ο σχεδιασμός της Τροχαίας στην Κρήτη

Με εντολή Καραμαλάκη 

Δημοσίευση: 05:31’
αρθρο-newpost

Με εντολή Καραμαλάκη 

Την άμεση αλλαγή του επιχειρησιακού σχεδιασμού σχετικά με τα τροχονομικά μέτρα για τη μείωση των θανατηφόρων δυστυχημάτων στην Κρήτη, ζήτησε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος, Μιχάλης Καραμαλάκης.

Αφορμή στάθηκε η αύξηση των θανατηφόρων τροχαίων, τόσο στις πόλεις, όσο και στον βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, ζήτησε από τους αστυνομικούς στην Κρήτη να πραγματοποιούν συχνότερους αστυνομικούς ελέγχους, σε πιο πολλά σημεία του οδικού δικτύου, αλλά και αστυνομικά «μπλόκα» σε σημεία «καρμανιόλες».

Σοκάρουν τα στοιχεία των θανατηφόρων τροχαίων

Μόνο το πρώτο οκτάμηνο  του 2019 σύμφωνα με στοιχεία που έχει στην διάθεσή του το Newpost, καταγράφηκαν 49 νεκροί, όταν συνολικά το 2018 είχαν χάσει την ζωή τους σε όλη την Κρήτη 48 άτομα από τροχαία δυστυχήματα.

Συγκεκριμένα, το 2018, στο Ηράκλειο είχαν σκοτωθεί σε τροχαία δυστυχήματα 22 άτομα, στο Λασίθι 3, στο Ρέθυμνο 5, στα Χανιά 11, ενώ στον βόρειο οδικό άξονα, 7 άτομα.

 


TOP NEWS

uncached