10 Οκτωβρίου 2025
Δημοσίευση: 06:56'

Απολογείται τη Δευτέρα ο 43χρονος που τραυμάτισε με πιρούνι την έγκυο σύζυγό του – Οι κατηγορίες και το «βαρύ» παρελθόν του

Ενώπιον της 31ης ανακρίτριας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ,ο 43χρονος που την περασμένη Δευτέρα επιτέθηκε με πιρούνι στη σύζυγό του

Δημοσίευση: 06:56’

Ενώπιον της 31ης ανακρίτριας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ,ο 43χρονος που την περασμένη Δευτέρα επιτέθηκε με πιρούνι στη σύζυγό του

Ενώπιον της 31ης ανακρίτριας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 43χρονος που την περασμένη Δευτέρα επιτέθηκε με πιρούνι στη σύζυγό του, που είναι έγκυος στον 3ο μήνα .

Οι αρχές του πέρασαν χειροπέδες μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ,οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 43χρονος που συνοδευόταν από το δικηγόρο του, ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα για την αδιανόητη επίθεση στην σύζυγό του ,η οποία έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργείο καθώς φέρει πολύ σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και κυρίως στα μάτια. Το θύμα βρίσκεται σε στενή ιατρική παρακολούθηση ,είναι σε σοκ και δεν αποκλείεται να υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία.

Οι καταθέσεις αλλά και η απολογία του δράστη θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 43χρονος άρπαξε το πιρούνι και τρύπησε τη γυναίκα στα χέρια ,το πρόσωπο και την κοιλιά.

«Είδαμε πάνω από 100 τραύματα .Είναι θαύμα που ζει « είπαν σοκαρισμένοι οι τραυματιοφορείς.

Η γυναίκα παραμένει σε σοκ και όταν δέχθηκε την επίθεση προσπάθησε να σωθεί τρέχοντας στους δρόμους του Νέου Ψυχικού ,αιμόφυρτη.Αρχικά τηλεφώνησε στους γονείς της που μένουν στην Αμερική ,οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν μία φίλη της που μένει στην Αθήνα.

Οι συλλήψεις στο παρελθόν

Ο 43χρονος είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς έχει πλούσιο «βιογραφικό».

Από το 2012 απασχολεί για σωρεία αδικημάτων όπως κλοπές ,ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες ,αντίσταση, ενώ το 2021τον είχαν συλλάβει για έκθεση σε κίνδυνο της ανήλικης κόρης του.

Επιπλέον έχει εντοπιστεί επτά φορές να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ έχει γρονθοκοπήσει και αστυνομικό. Στο συγκεκριμένο περιστατικό, είχε μπει μεσάνυχτα στο Α.Τ Αμπελοκήπων και ήθελε να επισκεφθεί συγκεκριμένους κρατούμενους αναφέροντας μάλιστα ότι και ο ίδιος είναι παλιός …κρατούμενος.

Η απάντηση από τους αστυνομικούς, ότι δεν είχαν τους κρατούμενους που ζητούσε δεν του άρεσε και επιτέθηκε με γροθιές στον αστυνομικό και όπως ήταν φυσικό οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Στο προφίλ του στο facebook επιδεικνύει το αυτοκίνητο που έχει ,μια μερσεντές, ενώ έχει αναρτήσει φωτογραφίες ακόμα και από την Μεγαλόχαρη κατά την επίσκεψή του πριν από ένα χρόνο.

Επιπλέον έχει αναρτήσει φωτογραφίες από ταξίδια του εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και από εκκλησίες που έχει επισκεφθεί.

Στις περισσότερες φωτογραφίες είναι με φίλους του να διασκεδάζουν ενώ εντύπωση προκαλεί και μία ανάρτησή του με την εικόνα ενός λύκου.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άντρας κατανάλωνε συνεχώς αλκοόλ με τους γείτονες να ακούνε πολύ συχνά καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι.

 


TOP NEWS

uncached