Απόπειρα ληστείας κατήγγειλε 33χρονος στα Χανιά
Απόπειρα ληστείας μέσα στο σπίτι του κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές των Χανίων ένας 33χρονος Αφγανός.
Απόπειρα ληστείας μέσα στο σπίτι του κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές των Χανίων ένας 33χρονος Αφγανός.
Απόπειρα ληστείας μέσα στο σπίτι του κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές των Χανίων ένας 33χρονος Αφγανός.
Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 5 το πρωί της Κυριακής, ενώ κοιμόταν ένας 19χρονος Μαροκινός έσπασε ένα παράθυρο και μπαίνοντας μέσα του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο με την λαβή ενός μαχαιριού.
Ο 19χρονος ζητούσε απο τον 33χρονο να του δώσει χρήματα και ένα laptop, αλλά στην συνέχεια φαίνεται πως φοβήθηκε απο την φασαρία που έγινε και έφυγε.
Οι αστυνομικοί, αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 19χρονο Μαροκινό, ο οποίος, διαπιστώθηκε, πως διέμενε παράνομα στην χώρα.
Παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο, αυτά που ζητούσε ο Μαροκινός, να προέρχονται απο κλοπή και η επίθεση να αφορά διαφορές στην… μοιρασιά.
ολες οι ειδησεις
- Η «τιμωρία» της συνταξιοδότησης στα 72: Πώς η Κομισιόν βαφτίζει την εξαθλίωση «δημογραφική πολιτική»
- Η χορεύτρια που έγινε ηθοποιός
- Τραμπ: «Ιστορικό μνημείο» το Οβάλ Γραφείο – Δικαστικό μπλόκο στην αψίδα που σχεδιάζει
- «Λες σκ@τά, θα σε κάνω να τα φας» – Ανάγκασε τον σύζυγό της να φάει περιττώματα επειδή δεν την υπερασπίστηκε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr