Αττική: Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά – Σεσημασμένος για ανθρωποκτονία ο ένας
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης στην Αττική από τη ΔΑΟΕ. Κατασχέθηκαν πάνω από 40 γραμμάρια και 5.510 ευρώ.
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης στην Αττική από τη ΔΑΟΕ. Κατασχέθηκαν πάνω από 40 γραμμάρια και 5.510 ευρώ.
Στη σύλληψη τριών ατόμων για υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2026 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, έπειτα από στοχευμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Πρόκειται για έναν 45χρονο ημεδαπό, έναν 36χρονο αλλοδαπό και μια 28χρονη αλλοδαπή, των οποίων η εγκληματική δράση πιστοποιήθηκε μέσα από διασταυρώσεις στοιχείων, επιτήρηση και δημιουργία προφίλ από τα εξειδικευμένα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
Πώς εξελίχθηκαν οι διαδοχικές συλλήψεις των εμπλεκομένων
Η επιχείρηση ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας, όπου εντοπίστηκε αρχικά ο 45χρονος έχοντας στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία με 0,8 γραμμάρια κοκαΐνης, την οποία είχε προμηθευτεί ελάχιστα λεπτά νωρίτερα από τους δύο συνεργούς του. Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 28χρονη, η οποία κατείχε συσκευασίες με 10,8 γραμμάρια της ίδιας ουσίας για λογαριασμό του 36χρονου με σκοπό την άμεση διάθεση σε χρήστες. Παράλληλα, σε έρευνα που ακολούθησε στην κοινή οικία τους κατασχέθηκε επιπλέον 29 γραμμαρίων κοκαΐνης.
Ποιο είναι το παρελθόν των συλληφθέντων
Συνολικά από τις έρευνες κατασχέθηκαν 40,6 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 5.510 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και μεγάλος αριθμός νάιλον συσκευασιών για τη συσκευασία των δόσεων. Από τον έλεγχο των στοιχείων διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος αλλοδαπός είναι σεσημασμένος, έχοντας απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων, ενώ και οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

ολες οι ειδησεις
- Τι μας λέει η τέχνη όταν μια κοινωνία φοβάται
- Παναθηναϊκός: Με Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό – Στην τελευταία προπόνηση ο Αλαφούζος
- ΑΠΟΕΛ και Arsenal: Πώς οι φιλικοί του 1967 έγιναν διπλωματία
- Τρία παιδιά την ημέρα χρειάζονται στήριξη για αυτοκτονικότητα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr