«Δεν πείραξαν παιδιά του Ολυμπιακού»
Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού στη Μηχανιώνα, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της σχολής των «ερυθρολεύκων», Κώστας Κωνσταντινίδης.
Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού στη Μηχανιώνα, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της σχολής των «ερυθρολεύκων», Κώστας Κωνσταντινίδης.
Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού στη Μηχανιώνα, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της σχολής των «ερυθρολεύκων», Κώστας Κωνσταντινίδης. «Μας ζήτησαν να μην γίνει το παιχνίδι. Δεν πείραξε κανείς κανένα παιδί, όμως πρέπει να συνυπάρξουμε», πρόσθεσε.
Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο Sdna.gr…
ολες οι ειδησεις
- Η «τιμωρία» της συνταξιοδότησης στα 72: Πώς η Κομισιόν βαφτίζει την εξαθλίωση «δημογραφική πολιτική»
- Η χορεύτρια που έγινε ηθοποιός
- Τραμπ: «Ιστορικό μνημείο» το Οβάλ Γραφείο – Δικαστικό μπλόκο στην αψίδα που σχεδιάζει
- «Λες σκ@τά, θα σε κάνω να τα φας» – Ανάγκασε τον σύζυγό της να φάει περιττώματα επειδή δεν την υπερασπίστηκε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr