Διάψευση κατόπιν εορτής από τον Μηταράκη
Δεν ήξερε, δεν άκουσε, δεν διάβασε και κατόπιν εορτής και… εκλογής ο Νότης Μηταράκης διέψευσε σήμερα πως ενδιαφέρθηκε για τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν ήξερε, δεν άκουσε, δεν διάβασε και κατόπιν εορτής και… εκλογής ο Νότης Μηταράκης διέψευσε σήμερα πως ενδιαφέρθηκε για τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν ήξερε, δεν άκουσε, δεν διάβασε και κατόπιν εορτής και… εκλογής ο Νότης Μηταράκης διέψευσε σήμερα τις πληροφορίες που έγραψε το Newpost, ότι δηλαδή ενδιαφέρθηκε για τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Ο βουλευτής Χίου, προχώρησε στην εν λόγω διάψευση με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου έγραψε χαρακτηριστικά:
Οι “πληροφορίες” που αναφέρονται σε ιστοσελίδες ότι δήθεν εκδήλωσα ενδιαφέρον για την θέση του Γραμματέα ΠΕ@neademokratia είναι αβασιμες.
Οι “πληροφορίες” που αναφέρονται σε ιστοσελίδες ότι δήθεν εκδήλωσα ενδιαφέρον για την θέση του Γραμματέα ΠΕ @neademokratia είναι αβασιμες.
— Νότης Μηταράκης (@nmitarakis) May 2, 2016
ολες οι ειδησεις
- ΗΠΑ: Πρόστιμο 25 δισ. δολαρίων στη Meta για παραπλάνηση χρηστών με την Cambridge Analytica
- Ιλαρά: Αύξηση κατά 40% στα κρούσματα παιδιών κάτω των πέντε ετών
- Χάρι Στάιλς: Έντονη αντιπαράθεση με άνδρα που τον ακολουθούσε στη Νέα Υόρκη για αυτόγραφο – Δείτε βίντεο
- Κιμ Καρντάσιαν: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε North West για το Halloween 2026 με μπλε μαλλιά και punk αισθητική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr