Δημοσίευση: ’

Διαρρήκτες γένους… θηλυκού στην Πάφο!

Ανησυχητικές διαστάσεις έχουν πάρει, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην Πάφο, αφού μετά τους ανήλικους που συνελήφθηκαν να ενέχονται σε αυτές το τελευταίο διάστημα, σειρά πήραν τώρα και γυναίκες.

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Ανησυχητικές διαστάσεις έχουν πάρει, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην Πάφο, αφού μετά τους ανήλικους που συνελήφθηκαν να ενέχονται σε αυτές το τελευταίο διάστημα, σειρά πήραν τώρα και γυναίκες.

Ανησυχητικές διαστάσεις έχουν πάρει, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην Πάφο, αφού μετά τους ανήλικους που συνελήφθηκαν να ενέχονται σε αυτές το τελευταίο διάστημα, σειρά πήραν τώρα και γυναίκες. Πριν από μερικούς μήνες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 18χρονης, η οποία παραδέχθηκε ότι ενέχεται σε σωρεία διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν σε χωριό της Επαρχίας Πάφου. Η 18χρονη παραδέχθηκε στην Αστυνομία ότι έκλεβε διάφορα χρυσαφικά, είδη ένδυσης και υπόδησης, τα οποία όπως είπε θα εκμεταλλευόταν για δική της χρήση.

Δεύτερη γυναίκα κάτοικος της Επαρχίας Πάφου συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Η 26χρονη, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να παραβίασε οικία στην Πάφο και να έκλεψε διάφορα αντικείμενα, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.
 
Πηγή: sigmalive.com

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.