Έγκλημα στο Δαφνί: Τρόφιμος ψυχιατρείου σκότωσε γυναίκα – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του (Βίντεο)
Έγκλημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στο ψυχιατρείο στο Δαφνί, όταν τρόφιμος δολοφόνησε 44χρονη νοσηλευόμενη στο ίδρυμα.
Έγκλημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στο ψυχιατρείο στο Δαφνί, όταν τρόφιμος δολοφόνησε 44χρονη νοσηλευόμενη στο ίδρυμα.
Άγριο φονικό συνέβη στο Δαφνί. Ένας 47χρονος άνδρας τρόφιμος, έπειτα από καβγά, σκότωσε χτυπώντας με σπασμένο μπουκάλι μια 44χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ίδρυμα.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος πιθανότατα παραμένει κάπου κρυμμένος μέσα στο ίδρυμα.
Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και στη συνέχεια κατέληξε, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Οι νοσηλευτές έτρεξαν αμέσως για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά δυστυχώς η γυναίκα εξέπνευσε και αμέσως ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. Εκείνη την ώρα ο δράστης βγήκε στον προαύλιο χώρο και εξαφανίστηκε.
Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται στο Δαφνί και ερευνούν τον περιφραγμένο χώρο του ιδρύματος για τον εντοπισμό του δράστη. Ωστόσο, υπάρχει και το ενδεχόμενο ο τρόφιμος να διέφυγε πηδώντας τον φράχτη.
Δείτε το βίντεο:
ολες οι ειδησεις
- Όταν η Δικαιοσύνη δεν χωρά τους ανθρώπους της
- Αυτό είναι το trailer του Toy Story 5
- Euroleague: O Ολυμπιακός απέναντι στη Βαλένθια με φόντο την κορυφή
- Euroleague: «Τελικός» στο Σαράγεβο για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ντουμπάι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr