21 Φεβρουαρίου 2024
Δημοσίευση: 13:18'

Έκρηξη στη Λευκωσία: Τραυματίστηκε 20χρονη φοιτήτρια από την Ελλάδα – Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

Η νεαρή έχει καταγωγή από την Ελλάδα και αναμένεται σήμερα να φθάσει στην Κύπρο ο πατέρας της.

Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού
Δημοσίευση: 13:18’
φωτογραφία – philenews.com
Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού

Η νεαρή έχει καταγωγή από την Ελλάδα και αναμένεται σήμερα να φθάσει στην Κύπρο ο πατέρας της.

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται η 20χρονη, η οποία τραυματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης έπειτα από έκρηξη, που σημειώθηκε στο ισόγειο διώροφης οικοδομής στη Μακεδονίτισσα. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος η τραυματίας βρίσκεται εκτός μηχανικής υποστήριξης και φέρει εγκαύματα στο 40% του σώματός της. 

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε στο philenews η νεαρή έχει καταγωγή από την Ελλάδα και αναμένεται σήμερα να φθάσει στην Κύπρο ο πατέρας της.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν διαφανεί τα ακριβή αίτια της έκρηξης. Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει γύρω στις 9:30 το πρωί σήμερα και στο σημείο βρίσκονται ανακριτική ομάδα της Αστυνομίας, με επικεφαλής αξιωματικό, το Υπουργείο Εργασίας και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, από την έκρηξη τραυματίστηκε και δεύτερο άτομο, το οποίο διακομίστηκε για περίθαλψη σε ιδιωτική κλινική.


TOP NEWS

uncached