15 Νοεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 15:52'

Έλεγχος αλκοτέστ στην Αττική Οδό: Σύλληψη οδηγού και γνωστής δημοσιογράφου μετά από επεισόδιο

Ένας φαινομενικά συνηθισμένος έλεγχος αλκοτέστ τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αττική Οδό εξελίχθηκε σε επεισόδιο με δύο συλλήψεις.

Δημοσίευση: 15:52’
Θεσσαλονίκη
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Ένας φαινομενικά συνηθισμένος έλεγχος αλκοτέστ τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αττική Οδό εξελίχθηκε σε επεισόδιο με δύο συλλήψεις.

Ένας φαινομενικά συνηθισμένος έλεγχος αλκοτέστ τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αττική Οδό εξελίχθηκε σε επεισόδιο με δύο συλλήψεις. Λίγο πριν τις 3:00, αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν ένα όχημα στη Μεταμόρφωση για έλεγχο, όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε αρχικά στις υποδείξεις τους. Το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε στη διασταύρωση των οδών Κύμης και Κασταμονής.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ, με αποτέλεσμα να κινηθεί η διαδικασία για οδήγηση υπό την επήρεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνοδηγός – γνωστή δημοσιογράφος – αντέδρασε έντονα, βρίζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς, ενώ παράλληλα κατέγραφε το περιστατικό με το κινητό της τηλέφωνο.

Τελικά, και οι δύο συνελήφθησαν: ο οδηγός για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και η γυναίκα για απειλές, εξύβριση και απείθεια. Στον οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο 700 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 90 ημέρες, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για αντίστοιχες παραβάσεις.


TOP NEWS

uncached