Έλενα Παπαρίζου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία
Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας της
Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας της
Στο νοσοκομείο εισήχθη τα ξημερώματα η Έλενα Παπαρίζου μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια της πρόβας για το The Voice of Greece. H τραγουδίστρια αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κρίθηκε ότι είναι αναγκαίο να παραμείνει εκεί προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας της, η τραγουδίστρια θα χρειαστεί να απέχει το επόμενο διάστημα από τις προγραμματισμένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις προκειμένου να αναρρώσει πλήρως.
Διάβασε παρακάτω την ανακοίνωση της εταιρείας της
Η Έλενα Παπαρίζου εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου, καθώς μετά την χθεσινή πρόβα του The Voice of Greece αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της.
Η Έλενα Παπαρίζου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να φέρει εις πέρας τις προγραμματισμένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες.
Η αγαπημένη μας Έλενα ζητά συγγνώμη και την κατανόηση μας.
Της ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και σύντομα την επιστροφή της στην καθημερινότητά της.
ολες οι ειδησεις
- Ο κατώτατος μισθός αυξάνεται, το ΑΕΠ μειώνεται – Δείτε το βίντεο
- Ο μεγάλος αρχηγός
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο υπαλλήλους ινστιτούτου αισθητικής για παρενόχληση 19χρονου
- Παγκράτι: Μεθυσμένη Γεωργιανή τράκαρε 3 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα – Φθορές και σε είσοδο πολυκατοικίας
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr