Ελεύθερος ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Αναβολή στη δίκη για ενδοοικογενειακή βία
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.
- Ο 39χρονος μουσικός οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο μετά τη σύλληψή του για καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας.
- Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, πλημμέλημα που φέρεται να τελέστηκε μπροστά σε ανήλικο.
- Η υπεράσπιση ζήτησε τριήμερη αναβολή και το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο για τις 27 Αυγούστου.
- Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο να διαμένει σε διαφορετική κατοικία μέχρι τη δίκη.
- Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν παρέστη στο δικαστήριο, ενώ ο δικηγόρος της ενημέρωσε άτυπα ότι έχει υποβληθεί δήλωση ανάκλησης του περιστατικού.
Για τις 27 Αυγούστου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του 39χρονου μουσικού, συζύγου γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, πλημμέλημα που φέρεται να τελέστηκε μπροστά σε ανήλικο. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Αναβολή της δίκης και όρος διαμονής
Μετά την εκφώνηση της υπόθεσης, ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε τριήμερη αναβολή, προκειμένου να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή του εντολέα του.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και όρισε νέα δικάσιμο για τις 27 Αυγούστου.
Παράλληλα, αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του 39χρονου με περιοριστικό όρο να διαμένει σε διαφορετική κατοικία έως την εκδίκαση της υπόθεσης.
Δεν παρέστη η παρουσιάστρια
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν βρέθηκε στο δικαστήριο κατά τη διαδικασία.
Ο δικηγόρος της ενημέρωσε άτυπα το δικαστήριο ότι έχει ήδη υποβληθεί δήλωση ανάκλησης του περιστατικού. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, το ζευγάρι έχει επικοινωνήσει και η ίδια δεν αισθάνεται απειλή ή κίνδυνο.
ολες οι ειδησεις
- Λευτέρης Πανταζής: Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media – Η απάντησή του για την εικόνα του
- Έρευνα ΕΚΠΑ: Γιατί 1 στους 4 εφήβους διαλέγει τα social media αντί για το πανεπιστήμιο
- Απόστολος Λύτρας: «Άδικη» η προφυλάκιση Καμπούρη για την απάτη σε βάρος του Δημοσίου (Βίντεο)
- Αλέξανδρος Ρήγας: «Δεν βλέπω επαναλήψεις – Με τα χρόνια συμβιβάστηκα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr