Επίσημη ανακοίνωση: Τα ονόματα που επέλεξε τελικά η Ελένη Μενεγάκη
Πρεμιέρα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
Πρεμιέρα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
Μόλις πήραμε στα χέρια μας την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.
Η παρουσιάστρια, τελικά, δεν επέλεξε για σεφ στην κουζίνα της τον Άκη Πετρετζίκη…
Διαβάστε ποια είναι η νέα της συνεργάτιδα:
Πρεμιέρα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
Μια ξεχωριστή ημέρα! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα σπίτια μας μέσα από την οθόνη του Alpha, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι.
Δίπλα στην Ελένη, οι νέοι της συνεργάτες -η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Τσούλης στη μαγειρική-, αλλά και σταθεροί τηλεοπτικοί της φίλοι: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιανός.
Η «Ελένη» μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά – όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια.
Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται και πάλι κομμάτι της παρέας μας με την αλήθεια και την αμεσότητά της. Γλυκά, ζεστά, αυθόρμητα. Το πιο οικείο πρόσωπο της τηλεόρασης επιστρέφει.
Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή
ολες οι ειδησεις
- Κοβέσι στο στόχαστρο: Το «μένουμε Ευρώπη» à la carte της εξουσίας
- Αλλιώς μας τα μαθαίνουν στο σχολείο
- Η «Μαρία», η «Λάουρα» και το κόμμα που ψάχνει όνομα
- Euroleague: Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν 2025-26
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr