Δημοσίευση: ’

Εργατικό δυστύχημα στη Λαμία: Νεκρός 59χρονος που έπεσε από ύψος έξι μέτρων

Τραγικό εργατικό δυστύχημα στη Λαμία: 59χρονος πατέρας τριών παιδιών έπεσε από ύψος έξι μέτρων και υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ανάγνωση δημιουργήθηκε από το Newpost AI.
Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού
Δημοσίευση: ’
Εργατικό δυστύχημα στη Λαμία: Νεκρός 59χρονος που έπεσε από ύψος έξι μέτρων
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού

Τραγικό εργατικό δυστύχημα στη Λαμία: 59χρονος πατέρας τριών παιδιών έπεσε από ύψος έξι μέτρων και υπέκυψε στα τραύματά του.

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Τετάρτη στο εργοτάξιο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με θύμα έναν 59χρονο εργάτη, πατέρα τριών παιδιών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 59χρονος εκτελούσε εργασίες στον χώρο ως μέλος συνεργείου, όταν, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, έπεσε στο κενό από ύψος περίπου έξι μέτρων.

Από την πτώση τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν τον εργάτη και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο 59χρονος διασωληνώθηκε, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τη μάχη που έδωσε το ιατρικό προσωπικό, ο εργάτης υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί από την πτώση. Ο άτυχος άνδρας καταγόταν από την Αχαΐα, ήταν πατέρας τριών παιδιών και εργαζόταν σε συνεργείο που πραγματοποιούσε εργασίες στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Την προανάκριση για το εργατικό δυστύχημα έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να εξεταστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 59χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος, καθώς και όλα τα δεδομένα που αφορούν τις εργασίες που πραγματοποιούνταν στο σημείο.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.