Φαίη Σκορδά σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δε μπορούμε να κάνουμε έναν διάλογο; Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις»
Δείτε τον έντονο διάλογο τους.
Δείτε τον έντονο διάλογο τους.
Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή Buongiorno σχολιάζοντας το θέμα με τις αντιδράσεις για τους στίχους του Light με την παρατήρηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να βγάζει εκτός εαυτού τον παρουσιαστή.
«Ανόητοι υπάρχουν πολλοί, αλλά ανόητοι με πρόσβαση στη νεολαία, λίγοι. Δεν θα πεις ότι αυτό το παιδί είναι υπεύθυνο εξίσου, ότι είναι ένα είδος ηθικής αυτουργίας του Light με το κοινό», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον διέκοψε: «Έχεις μιλήσει όσο μιλήσαμε όλοι οι άλλοι…»
«Μη μου κόβεται τον ειρμό, σας ακούω με πολλή προσοχή. Σταματάω, σταματάω, σταματάω είπα… Τι θα γίνει; Δεν μπορώ να ολοκληρώσω. Είναι ένας με ένα χρονόμετρο, σταματάω», φώναζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
«Δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο; Δεν είναι ωραίο τώρα αυτό που κάνεις», απάντησε η Φαίη Σκορδά.
«Εγώ μιλάω τόση ώρα μου λέει, πρέπει να σταματήσω; Εντάξει, σταματάω, άστο, άστο, δεν πειράζει… Δεν είναι ωραίο και πρέπει να σταματήσω, πάρτε τον Light δικό σας», συμπλήρωσε, φανερά ενοχλημένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
ολες οι ειδησεις
- Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή γεννά την τρομοκρατία
- Europa League: Με ψυχή και πίστη ο Παναθηναϊκός ψάχνει την πρόκριση της… 23ετίας στη Σεβίλλη (22:00-ANT1)
- Conference League: Για τη «σφραγίδα» πρόκρισης με δεύτερη νίκη η AEK (19:45)
- Ρήγμα στις σχέσεις Αντετοκούνμπο – Μπακς – Τα «Ελάφια» θέλουν να τον βάλουν στα … πιτς
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr