Fake λογαριασμός του υφυπουργού Εξωτερικών «πέθανε» τον Θεόδωρο Πάγκαλο
Τη Δευτέρα δημιουργήθηκε λογαριασμός με το όνομα του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη και το μεσημέρι της Τρίτης ο διαχειριστής του «πέθανε» τον Θεόδωρο Πάγκαλο.
Τη Δευτέρα δημιουργήθηκε λογαριασμός με το όνομα του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη και το μεσημέρι της Τρίτης ο διαχειριστής του «πέθανε» τον Θεόδωρο Πάγκαλο.
Ένας λογαριασμός με το όνομα του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη δημιουργήθηκε την Δευτέρα και μάλιστα το πρώτο tweet που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης ήταν η είδηση του «θανάτου» του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Λίγο μετά η είδηση του «θανάτου» είχε διαγραφεί και στη θέση της εμφανίστηκαν δύο άλλα tweets που ανέφεραν ότι ο κ. Φραγκογιάννης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών του «ψευδοκράτους» Tahsin Ertuğruloğlu.

ολες οι ειδησεις
- Μανώλης Γλέζος και Απόστολος Σάντας: Η νύχτα που κατέβηκε η ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη
- Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογιας ΕΚΠΑ – Μέχρι 30 Ιουνίου οι αιτήσεις
- Στη «σκόνη» των αναποφάσιστων – O Μητσοτάκης ανοδικός, τα όρια Τσίπρα, το «όπλο» Ανδρουλάκη και το στατιστικό που τινάζει τα πάντα στον αέρα
- Αναστασία Γιάμαλη για Σία Κοσιώνη: «Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο, θα χρειαστεί καιρός να βρεθούν οι νέες ισορροπίες»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr