18 Φεβρουαρίου 2026
Δημοσίευση: 15:12'

Φωτογραφία – Ντοκουμέντο: Το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων του 27χρονου στη Νέα Πέραμο

Η ΕΛΑΣ εξετάζει το όχημα σπιθαμή προς σπιθαμή, προσπαθώντας να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες.

Επιμέλεια: Νίκος Αλέπης
Δημοσίευση: 15:12’
Επιμέλεια: Νίκος Αλέπης

Η ΕΛΑΣ εξετάζει το όχημα σπιθαμή προς σπιθαμή, προσπαθώντας να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του οχήματος που χρησιμοποίησαν οι δράστες της απαγωγής και στη συνέχεια της δολοφονίας, πριν λίγες μέρες, ενός 27χρονου. Ο άτυχος άνδρας είχε απαχθεί έξω από το σπίτι της συντρόφου του, στην Ελευσίνα, είχε κρατηθεί για έξι μέρες όμηρος και είχε βασανιστεί πριν τον σκοτώσουν, πυροβολώντας τον δέκα φορές πισώπλατα. Η σορός του είχε βρεθεί σε ρέμα, στη Νέα Πέραμο.

Το αυτοκίνητο των δραστών, που είχε απαθαναστιστεί σε κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την απαγωγή, βρέθηκε από περιπατητές σε δύσβατη περιοχή, κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Κορακά, στη Μάνδρα. Οι δράστες του είχαν βάλει φωτιά για να εξαφανίσουν δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Τυχαία, εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην περιοχή και ο θείος  και η σύντροφος του 27χρονου, που αναζητούσαν το ακριβές σημείο όπου βρέθηκε η σορός του, για να αφήσουν λουλούδια. Ρώτησαν τους περιπατητές αν το γνώριζαν, κι εκείνοι στην κουβέντα ανέφεραν το καμένο όχημα και ο θείος του 27χρονου ειδοποίησε την αστυνομία.

Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, με την ελπίδα ότι οι δράστες δεν κατάφεραν να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία που θα πρόδιδαν την ταυτότητά τους.

Το αυτοκίνητο φέρεται να είχε κλαπεί υπό την απειλή όπλου στις αρχές του Ιανουαρίου. Πρόκειται για ακόμη μία ένδειξη ότι η απαγωγή και δολοφονία του 27χρονου ήταν ένα έγκλημα που είχε σχεδιαστεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Το όπλο με το οποίο οι απαγωγείς εκτέλεσαν το θύμα τους ακόμη δεν έχει βρεθεί.


TOP NEWS

uncached