Γλυκά Νερά: Εμπρησμός κομμωτηρίου τα ξημερώματα – Έσπασαν τη τζαμαρία με φρεάτιο
Στόχος αγνώστων έγινε κομμωτήριο στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου ξέσπασε φωτιά.
Στόχος αγνώστων έγινε κομμωτήριο στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου ξέσπασε φωτιά.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όταν άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία με ένα μεταλλικό φρεάτιο. Αφού εισχώρησαν στο εσωτερικό, άρχισαν να ψάχνουν μέσα στο κομμωτήριο, ενώ λίγη ώρα αργότερα αποχώρησαν, προκαλώντας εμπρησμό.
Ειδικότερα, εμπρησμός σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα σε ένα κομμωτήριο, στα Γλυκά Νερά, στη Λεωφόρο Λαυρίου. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 16 ετών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άγνωστοι προσέγγισαν το συγκεκριμένο κατάστημα με ένα μεταλλικό φρεάτιο, το οποίο είχαν αρπάξει από κοντινή απόσταση, και το έριξαν στον κεντρικό υαλοπίνακα του καταστήματος.
Μπήκαν στο εσωτερικό, το έψαξαν και στη συνέχεια έφυγαν προκαλώντας εμπρησμό. Η φωτιά, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες προκάλεσε ολική καταστροφή. Επιτόπου μετέβη η πυροσβεστική προκειμένου να πραγματοποιήσει κατάσβεση της φωτιάς, ενώ και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει αναζητήσεις συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας. Υπάρχουν και στο συγκεκριμένο κατάστημα κάμερες αλλά και στα παρακείμενα καταστήματα.
ολες οι ειδησεις
- Δίκη Τεμπών: Όταν η αίθουσα δεν χωρά την αλήθεια – Από τις «εικόνες ντροπής» στις γκρίζες ζώνες μιας εθνικής τραγωδίας
- USS GHW Bush: Ποιες οι επιχειρησιακές δυνατότητες του 3ου αεροπλανοφόρου που στέλνει στον Κόλπο ο Τραμπ
- Τίρανα: Σοβαρά επεισόδια σε διαδήλωση κατά του Ράμα – Μολότοφ και συγκρούσεις
- Ρωσία: Ο κλοιός στο Διαδίκτυο σφίγγει – Μπλόκα σε WhatsApp, Telegram και VPN εν μέσω πολέμου
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr