Η Δούρου θα συναντήσει τον Ούγκο Τσάβες
Από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Καράκας αναχώρησε σήμερα το πρωί η Ρένα Δούρου. Μαζί της και ο υπεύθυνος των Εξωτερικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ήσυχος.
Από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Καράκας αναχώρησε σήμερα το πρωί η Ρένα Δούρου. Μαζί της και ο υπεύθυνος των Εξωτερικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ήσυχος.
Από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Καράκας αναχώρησε σήμερα το πρωί η Ρένα Δούρου. Μαζί της και ο υπεύθυνος των Εξωτερικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ήσυχος. Τα δύο στελέχη της Κουμουνδούρου θα μείνουν στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας μία εβδομάδα και θα έχουν συνεχείς επαφές με στελέχη της κυβέρνησης της χώρας ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθούν και με τον Ούγκο Τσάβες. Όλα εξαρτώνται βέβαια από το πρόγραμμα του προέδρου της Βενεζουέλας.
Ρένα Δούρου και Κώστας Ήσυχος θα ενημερώσουν τους εκπροσώπους της κυβέρνησης για την κατάσταση στην Ελλάδα.
ολες οι ειδησεις
- ΣΥΡΙΖΑ: Η μάχη της πολιτικής επιβίωσης μετά την εκλογή Δούρου – Αυτόνομη πορεία απέναντι στον Τσίπρα – Τα στοιχήματα, οι κόκκινες γραμμές και ο κίνδυνος της… εξαφάνισης
- Παραδόθηκε μόνος του 66χρονος για τον βιασμό της συντρόφου του
- Νέες δυνατότητες για το MyStreet
- Οι έξι αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μιας επιχείρησης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr