Η εντυπωσιακή συνοδός του Κώστα Βουτσά
Με μία ξανθιά εντυπωσιακή κυρία παρακολούθησε ο Κώστας Βουτσάς την παράσταση Δαίμονες.
Με μία ξανθιά εντυπωσιακή κυρία παρακολούθησε ο Κώστας Βουτσάς την παράσταση Δαίμονες.
Με μία ξανθιά εντυπωσιακή κυρία παρακολούθησε ο Κώστας Βουτσάς την παράσταση Δαίμονες.
Οι δυό τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, χαμογελώνας μπροστά στους δημοσιογράφους με τον ηθοποιό να μην χάνει στιγμή το χιούμορ του.
«Η κυρία που με συνοδεύει είναι συνάδελφος και παίζουμε μαζί στο “Ένα παιδί μετράει τα άστρα”. Την λένε Αλίκη Κατσαβού και είμαστε πολύ φίλοι… Δηλαδή δεν είμαστε μόνο φίλοι αλλά αγαπημένοι!!!» δήλωσε ο ηθοποιός.
Η φίλη του Κώστα Βουτσά πάλι έλαμπε στο πλάι του. «Είναι εξαιρετική τιμή, χαρά και ευτυχία να είμαι η αγαπημένη του Κώστα Βουτσά. Είναι ο πιο γλυκός άντρας του κόσμου».
Πηγή: star.gr
ολες οι ειδησεις
- Η «τιμωρία» της συνταξιοδότησης στα 72: Πώς η Κομισιόν βαφτίζει την εξαθλίωση «δημογραφική πολιτική»
- Η χορεύτρια που έγινε ηθοποιός
- Τραμπ: «Ιστορικό μνημείο» το Οβάλ Γραφείο – Δικαστικό μπλόκο στην αψίδα που σχεδιάζει
- «Λες σκ@τά, θα σε κάνω να τα φας» – Ανάγκασε τον σύζυγό της να φάει περιττώματα επειδή δεν την υπερασπίστηκε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr